Bunyols de Setmana Santa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tassa d'oli
  • 1 tassa de sucre
  • 1 tassa de moscatell
  • 3 ous un got d'aigua
  • 1 pell de llimona
  • 2 canyelles
  • Matafaluga i saliandra
  • Un pessic de sal.
  • 1 kg de farina
  • Pastilla de pa de 75 grams

Utensilis

Paella i pinces

Elaboració

Es posa a bullir l'aigua, la pell de llimona, les 2 canyelles, la matafaluga, saliandra i un pessic de sal.
Quan es refreda es passa pel colador,
es posa la farina en un bol i es posen tots els ingredients.
Es pasta tot damunt del marbre per pastar.
Després es tapa la pasta en un drap de cuina.
Reposa tota la pasta una hora, quan la pasta està bé es fan boles, s'aplanen amb el corró i es fregeixen, i quan estan fregits el hi posem sucre pel damunt.

1h

Notes

les racions són depen les mides del bunyol.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5632 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Ja tenia ganes de saber com es fan els bunyols de Quaresma!
Dolça diu:
La pastilla de pa... vols dir llevat fresc?
Rosa Garcia diu:
si, vol dir aixó.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: