Bacallà de Setmana Santa
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 talls de bacallà
- 4 ous
- 2 ce bes
- 4 dents d'alls crus
- 4 carxofes
- 2 tomàquets
- Farina
- 100 grams de pes sols
8 racions
Utensilis
Cassola
Elaboració
Posem el bacallà al aigua i quan està ben dessalat,enfarinem i el posem la paella i es freixes quan està el posem amb paper de cuina per que deixi anar tot el oli.
Amb una cassola posarem oli ,tallarem la ceba i la posarem a la cassola i quan estarà una mica rossa i posarem el tomàquet i tallarem petit ell alls i el posarem a la cassola i quan estigui el sofregit fet i tirarem una mica d'aigua,menters pelarem les carxofes i les posarem amb aigua amb una mica de suc de llimona,i les carxofes i els pes sols els posarem a la cassola per que bullin i es coguin una mica-les carxofes.
Amb un casso de banda posarem els ous a bullir i quan estaran cuits els parlarem i els partirem per la mitat,menters a la cassola i posarem el bacallà i els ous dus que estan partits per la mitat i u deix-erm coure un quart de hores mes u tast tarem per veure com està de sal i si està al punt u podem donar per fet,si pot ser es millor que la cassola estigui fetes de una hores.
45min
Etiquetes: Bacallà Quaresma Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
16557 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.