Bacallà de Setmana Santa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 talls de bacallà
  • 4 ous
  • 2 ce bes
  • 4 dents d'alls crus
  • 4 carxofes
  • 2 tomàquets
  • Farina
  • 100 grams de pes sols

8 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Posem el bacallà al aigua i quan està ben dessalat,enfarinem i el posem la paella i es freixes quan està el posem amb paper de cuina per que deixi anar tot el oli.
Amb una cassola posarem oli ,tallarem la ceba i la posarem a la cassola i quan estarà una mica rossa i posarem el tomàquet i tallarem petit ell alls i el posarem a la cassola i quan estigui el sofregit fet i tirarem una mica d'aigua,menters pelarem les carxofes i les posarem amb aigua amb una mica de suc de llimona,i les carxofes i els pes sols els posarem a la cassola per que bullin i es coguin una mica-les carxofes.
Amb un casso de banda posarem els ous a bullir i quan estaran cuits els parlarem i els partirem per la mitat,menters a la cassola i posarem el bacallà i els ous dus que estan partits per la mitat i u deix-erm coure un quart de hores mes u tast tarem per veure com està de sal i si està al punt u podem donar per fet,si pot ser es millor que la cassola estigui fetes de una hores.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9090 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!