Cóc de plàtan

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 ous
  • 1 iogurt natural
  • 1 mesura de iogurt d'oli
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 3 mesures de iogurt de farina
  • 1 sobre de llevat químic
  • 3 plàtans ben madurs

Utensilis

Un motlle per anar al forn

Elaboració

En un bol posem els ous, el iogurt i l'oli, i ho batem tot bé fins que aconseguim que mescla sigui homogènia.
Hi afegim el sucre i ho tornem a batre per dissoldre'l bé.
Hi afegim la farina amb el llevat i ho tornem a barrejar fins que s'hagi incorporat completament i no quedin grumolls.
Triturem els plàtans i els afegim a la barreja.
Untem el motlle amb mantega i l'omplim amb la massa del coc.
Es cou al forn a uns 170 °C durant uns 35 minuts.
El deixem refredar a temperatura ambient, abans que es pugui menjar.

Notes

Els més llaminers hi podeu afegir nous, avellanes o trocets de xocolata.


Recepta de cuina de Cóc de plàtan
per Josuè O'Donell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

637 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: