Conill amb cargols

Ingredients

  • Un conill
  • 100 cargols
  • 3 tomates
  • 2 grans d'all
  • 3 cebes de Figueres
  • Sal, pebre, fulla de llaurè
  • Trosset de xocolata
  • Brou de carn

4 racions

Elaboració

Primer rentarem els cargols, como a mínim tres vegades amb aigua i vinagre.
Agafem una paella grossa, (de les de fer la paella), posem els cargols amb una mica d'oli, els tapem, deixem que treguin la "barrumera" (baba), els treiem, netejarem la paella, i tornem a posar els cargols...axí fins a tres vegades, A la tercera, hi posem sal i pebre, i els deixem coure (destapats), i als sacsajarem, que es vagin coen tots. Reservem. A casa no els bollim mai, son més gustosos.
Tallem el conill a trossos no gaire grossos, els sofregim, i quan estiguin rossos, els treiem i reservem.
Amb l'oli que ha quedat farem un sofregit, primer amb la ceba, quan tingui una mica de color, afegim els alls tallas petits i la fulla de llaurè, quan ja estigui fosca la seba, i afegim la tomate i el tallet de xocolata, deixem coura a foc baix.
Quan ja estigui fet el sofregit, afegim el conill, deixem dues voltes i posem els cargols, amb uns cullerots de brou, remenem, tapem i que vagi fent una mica de xup-xup. Ha de quedar una salsa per xocar-hi pa.!
Rectifiquem de sal i pebre. Ja está

1h 30min

Notes

Com heu llegit, a casa no bullim mai els cargols, els fem de la manera que explico, i son molt bons i nets.!!

Si només voleu menjar cargols, feu igual que explico per coure'ls, però desprès afegiu més pebre i sal al final, han de quedar "granyals", ni poc fets, ni massa cuits. . Acompanyats amb una salsa de tomata amb pernil salat....boníssims !!!!


Recepta de cuina de Conill amb cargols
per Lourdes Xargayo
Recepta de cuina de Conill amb cargols
per Lourdes Xargayo

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11566 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Guapa aquesta Lurdes i tradicional recepta.M´agrada molt aixó de no bullir els cargols, jo no mi he atrevit mai encara, però recordo a l´avia que els cuinava sense bullir, però clar aixó de les avies és parlar de saviesa a la cuina. Felicitats per la recepta.
Lourdes Xargayo diu:
Gràcies Jordi. Intenta fer un dia els cargols així, sense bullir-los, tal qual explico, i ja m'ho dirás.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: