Conill amb cargols
Ingredients
- Un conill
- 100 cargols
- 3 tomates
- 2 grans d'all
- 3 cebes de Figueres
- Sal, pebre, fulla de llaurè
- Trosset de xocolata
- Brou de carn
4 racions
Elaboració
Primer rentarem els cargols, como a mínim tres vegades amb aigua i vinagre.
Agafem una paella grossa, (de les de fer la paella), posem els cargols amb una mica d'oli, els tapem, deixem que treguin la "barrumera" (baba), els treiem, netejarem la paella, i tornem a posar els cargols...axí fins a tres vegades, A la tercera, hi posem sal i pebre, i els deixem coure (destapats), i als sacsajarem, que es vagin coen tots. Reservem. A casa no els bollim mai, son més gustosos.
Tallem el conill a trossos no gaire grossos, els sofregim, i quan estiguin rossos, els treiem i reservem.
Amb l'oli que ha quedat farem un sofregit, primer amb la ceba, quan tingui una mica de color, afegim els alls tallas petits i la fulla de llaurè, quan ja estigui fosca la seba, i afegim la tomate i el tallet de xocolata, deixem coura a foc baix.
Quan ja estigui fet el sofregit, afegim el conill, deixem dues voltes i posem els cargols, amb uns cullerots de brou, remenem, tapem i que vagi fent una mica de xup-xup. Ha de quedar una salsa per xocar-hi pa.!
Rectifiquem de sal i pebre. Ja está
1h 30min
Notes
Com heu llegit, a casa no bullim mai els cargols, els fem de la manera que explico, i son molt bons i nets.!!
Si només voleu menjar cargols, feu igual que explico per coure'ls, però desprès afegiu més pebre i sal al final, han de quedar "granyals", ni poc fets, ni massa cuits. . Acompanyats amb una salsa de tomata amb pernil salat....boníssims !!!!
Etiquetes:
Cargols Conill amb cargols
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9087 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Avui he rebut un correu dient que la recepta no es complerta, ja que no dic quan s'ha d'afegir el bacallà, teniu raó,...
Quim, vull fer una pregunta.....Perquè no hi posa una foto del plat??, potser veuríem millor "el plat", es que n'hi han de...
No sé el temps que m'has fet la pregunta Enriqueta ribalta segarra , però si dic que feia molt de temps que no entrava a...
Doncs me'n alegro que agradi, i quan les hagi fet, ja dirá si les ha trobat bones.
Hola. Jo he fet aquests postres, i queda espectacular, però encara hi queda més, si talles el torrò, a trossos, i desprès...