Conill amb cargols
Ingredients
- Un conill
- 100 cargols
- 3 tomates
- 2 grans d'all
- 3 cebes de Figueres
- Sal, pebre, fulla de llaurè
- Trosset de xocolata
- Brou de carn
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Primer rentarem els cargols, como a mínim tres vegades amb aigua i vinagre.
Agafem una paella grossa, (de les de fer la paella), posem els cargols amb una mica d'oli, els tapem, deixem que treguin la "barrumera" (baba), els treiem, netejarem la paella, i tornem a posar els cargols...axí fins a tres vegades, A la tercera, hi posem sal i pebre, i els deixem coure (destapats), i als sacsajarem, que es vagin coen tots. Reservem. A casa no els bollim mai, son més gustosos.
Tallem el conill a trossos no gaire grossos, els sofregim, i quan estiguin rossos, els treiem i reservem.
Amb l'oli que ha quedat farem un sofregit, primer amb la ceba, quan tingui una mica de color, afegim els alls tallas petits i la fulla de llaurè, quan ja estigui fosca la seba, i afegim la tomate i el tallet de xocolata, deixem coura a foc baix.
Quan ja estigui fet el sofregit, afegim el conill, deixem dues voltes i posem els cargols, amb uns cullerots de brou, remenem, tapem i que vagi fent una mica de xup-xup. Ha de quedar una salsa per xocar-hi pa.!
Rectifiquem de sal i pebre. Ja está
														
 1h 30min
 1h 30min 
Notes
Com heu llegit, a casa no bullim mai els cargols, els fem de la manera que explico, i son molt bons i nets.!!
Si només voleu menjar cargols, feu igual que explico per coure'ls, però desprès afegiu més pebre  i sal al final, han de quedar "granyals", ni poc fets, ni massa cuits. . Acompanyats amb una salsa de tomata amb pernil salat....boníssims !!!!
 Etiquetes: 
						Cargols  Conill amb cargols
 
						Etiquetes: 
						Cargols  Conill amb cargols  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 14480 visites.
 14480 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram