Vetes amb gambes

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 400 gr. de vetes
  • 300 gr. de gambes
  • 5 grans d'alls
  • Vi blans
  • Mantega
  • Formatge ratllat
  • Julivert

ElaboraciĂł

Bullim les vetes 8 minuts. Passat aquest temps, treiem l'aigua d'olla i en posem de freda. Reservem.
Sofregim els alls picats, a la cassola que desprès posarem les vetes, quan tinguin color afegim la mantega, i les gambes, remenem, afegim el julivert picat (mitja bossa) i el vi blanc (mig got), deixem que evapori.
Posem les vetes escorregudes a la cassola, remenem, afegim l'altre meitat del julivert i el formatge ratllat, remenem de nou...i ja estĂĄ !!!

30min

Notes

De formatge no dic quantitats, doncs depĂŠn de cadescĂş..... a casa ens agrada amb molt de formatge


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Vetes amb gambes

Enllaça aquesta recepta:

1227 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!