Vetes amb gambes
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 400 gr. de vetes
- 300 gr. de gambes
- 5 grans d'alls
- Vi blans
- Mantega
- Formatge ratllat
- Julivert
Elaboració
							Bullim les vetes 8 minuts. Passat aquest temps, treiem l'aigua d'olla i en posem de freda.  Reservem.
Sofregim els alls picats, a la cassola que desprès posarem les vetes, quan tinguin color afegim la mantega, i les gambes, remenem, afegim el julivert picat (mitja bossa) i el vi blanc (mig got), deixem que evapori. 
Posem les vetes escorregudes a la cassola, remenem, afegim l'altre meitat del julivert i el formatge ratllat, remenem de nou...i ja está !!!
														
 30min
  30min 
Notes
De formatge no dic quantitats, doncs depén de cadescú..... a casa ens agrada amb molt de formatge
 Etiquetes: 
						Pasta
 
						Etiquetes: 
						Pasta  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4142 visites.
 4142 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres 
  Salses
 Salses 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram