Macarrons amb espinacs i gambetes

Ingredients

  • 500gr. macarrons
  • 200gr. gambetes pelades congelades
  • 500gr. espinacs
  • 2 grans d'all

5 racions

Elaboració

Per una banda anem bullim els espinacs i per altra banda els macarrons.
Parel·lament fregim els dos alls tallats en làmines en una cassola amb un bon raig d'oli. Un cop transparents afegirem les gambetes i un cop fetes incorporem els espinacs bullits i escorreguts. Deixem coure una estoneta i afegim els macarrons. Es barreja tot plegat, xup xup 5 minuts i llest per menjar.

20min

Notes

Aquest plat es fa en 5 minuts si ja tenim bullits del dia abans, o d'una estona abans els espinacs i els macarrons. Si us agrada la salsa de soja es pot afegir un raig un cop hem afegit els macarrons. Queda molt bó!!


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4364 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Romà Garcia Talavera diu:
Per els qui tenim poc temps, aquesta recepta es ideal

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: