Lasanya amb porros i llenties

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400g. de lasanya fresca, o 1 p. de lasanya El Pavo precuinada de 200g.
  • 400g. de llenties cuites.
  • 450g. de porro.
  • 250g. de pastanaga
  • 225g. de xampinyons
  • 2 dens d'all o 4 alls tendres
  • 450g. de tomàquet madur
  • Orenga, marduix,alfàbrega, sal i pebre
  • Beixamel de cobertura
  • 50g. de formatge emmental o similar

6 racions

Elaboració

Primer de tot posem amb remull les plaque de lasanya.
Es sofregeix tallat molt fi: els porros, la pastanaga, els xampinyons i els alls, després i poseu les llenties, el tomàquet pi cadet a daus i les herbes, es cuina durant 15-20 minuts tapat i el foc baix, si queda massa sec s'hi afeixegui una mica del suc de les llenties (si les hem cuit nosaltres) o una mica d'aigua.
En una safata per forn prèviament engrasada, es col·loca primer una capa de lasanya, després una capa de la bar-reixa de verdures i llenties i una capa de beixamel, es continua per aquest ordre finalitzant amb una capa de beixamel i es cobreix amb el formatge ratllat.
Es posa al forn, prèviament calent (180º) durant mes o menys 30 min. (dependrà de quin tipus de forn teniu)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

934 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!