Lasanya de verdures

Ingredients

  • 1 rotllo de pasta brise
  • 100g. de beicon fumat
  • 2 porros
  • 1 pastanaga
  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • 1 carbassó
  • 250g. de xampinyons
  • 100g. de formatge ratllat
  • 1 litre de beixamel
  • Mantega, oli i sal

8 racions

Elaboració

Tallar el carbassó a daus, la part tendra dels espàrrecs i els xampinyons a làmines fines. Fregir el beicon a tiretes amb una mica d'oli.
Posar en una paella a foc molt suau una mica d'oli i mantega, els porros tallats a rodanxes molt fines i la pastanaga a daus; quan comenci a dauràs, afegir les demés verdures i sofregir-les durant 20 minuts. Afegir el beicon i 3 ó 4 cullerades de beixamel i una mica de sal.
Desenrotllar la pasta i tallar-les en 5 rectangles; posa'ls en una bandeja de forn alternant amb capes de la barreja de les verdures i la beixamel (la primera i la ultima capa han de ser de beixamel).
Tapar la bandeja amb paper d'alumini i coure-ho al forn a 180º durant 15 minuts. Retirar el paper, i afegir el formatge ratllat i gratinar durant 10 minuts més.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3267 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Meri Cuinetes diu:
Uf, quina pinta més bona, fa venir una gana!!!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!