Lasanya de verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 rotllo de pasta brise
- 100g. de beicon fumat
- 2 porros
- 1 pastanaga
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 1 carbassó
- 250g. de xampinyons
- 100g. de formatge ratllat
- 1 litre de beixamel
- Mantega, oli i sal
8 racions
Elaboració
Tallar el carbassó a daus, la part tendra dels espàrrecs i els xampinyons a làmines fines. Fregir el beicon a tiretes amb una mica d'oli.
Posar en una paella a foc molt suau una mica d'oli i mantega, els porros tallats a rodanxes molt fines i la pastanaga a daus; quan comenci a dauràs, afegir les demés verdures i sofregir-les durant 20 minuts. Afegir el beicon i 3 ó 4 cullerades de beixamel i una mica de sal.
Desenrotllar la pasta i tallar-les en 5 rectangles; posa'ls en una bandeja de forn alternant amb capes de la barreja de les verdures i la beixamel (la primera i la ultima capa han de ser de beixamel).
Tapar la bandeja amb paper d'alumini i coure-ho al forn a 180º durant 15 minuts. Retirar el paper, i afegir el formatge ratllat i gratinar durant 10 minuts més.
1h
Etiquetes: Cena fácil Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5755 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.