Llom de porc amb salsa de taronja amb patates palla
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dos talls de llom una mica gruixuts (per persona)
- Salsa de taronja
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Patates tipus palla (de xurreria)
1 racions
Utensilis
Una paella fonda
Una paella gran
Elaboració
Primerament, fem la salsa de taronja com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els talls de llom salpebrats, uns tres minuts per cada banda, i tot seguit, els afegim a la paella amb la salsa de taronja, els deixem coure durant cinc minuts, i ja els tenim a punt per servir, acompanyats d'un niu de patates palla.
45min
Notes
Farem tants plats, com comensals seguin a taula.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3620 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.