Llom de porc amb salsa de taronja amb patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos talls de llom una mica gruixuts (per persona)
  • Salsa de taronja [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Patates tipus palla (de xurreria)

1 racions

Utensilis

Una paella fonda
Una paella gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa de taronja com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els talls de llom salpebrats, uns tres minuts per cada banda, i tot seguit, els afegim a la paella amb la salsa de taronja, els deixem coure durant cinc minuts, i ja els tenim a punt per servir, acompanyats d'un niu de patates palla.

45min

Notes

Farem tants plats, com comensals seguin a taula.


Recepta de cuina de Llom de porc amb salsa de taronja amb patates palla
A la meva versió, he canviat les patates fregides per pastanaga.
per Josuè O'Donell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3190 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: