Patates amb pernil, ous trencats i oli de tòfona blanca
Categoria:
Altres
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 3 o 4 patates mitjanes
- 2 tallades de pernil (si és ibèric, millor)
- 2 ous
- Oli de gira-sol
- Sal
- Oli de tòfona blanca
2 racions
Elaboració
Posem almenys un dit d’oli de gira-sol en una paella antiadherent i quan està ben calent hi afegim les patates tallades en rodanxes i un pessic de sal. Les deixem un poc a foc mitjà sense tocar-les perquè no s’apeguen.
Després ja les podem girar; aleshores abaixem el foc i les fem tapades al “xup xup”. De seguida estaran tendres i hi podem afegir el pernil en trossets i, quan canvie de color, les traiem amb una escumadora i les posem en un plat, que taparem perquè es mantinguen calentes.
Amb el mateix oli fregim dos ous caiguts, els posem damunt de les patates, trenquem els ous i hi tirem un raget d’oli de tòfona blanca abans de servir.
20min
Notes
L’oli és opcional, ja que és tan aromàtic que de vegades canvia el sabor del plat, per això cal tastar-ho abans en un cantonet del plat per veure si ens agrada.
Etiquetes:
Ous trencats
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7337 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'encanta aquesta recepta. Quina combinació d'ingredients més bona i quina suavitat... Deliciós.
Joan C, m'alegre que hagues fet una de les meues receptes, la veritat és que és un dels meus bescuits favorits. Jo també...
Mmm... Que bo!
Quina recepta més bona. Jo també he fet algunes vegades formatge tendre a la planxa i ens agrada molt. Amb la tomata i la...
Que boniques són aquestes galetes, m'encanten. Per a prendre te, tenen una presentació inmillorable.