Espaguetis negres amb salsa de gambots i rap
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Espaguetis negres
- 1 ceba
- 1 all
- 12 gambots
- 1 cueta de rap
- Mitja copa de conyac
- 1 got de nata líquida
- Sal
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Per a la salsa: pelem els gambots i posem els caps i les closques a sofregir en una cassola, els xafem amb una maça de morter perquè traguen tot el suc, hi posem un poc de sal i quan canvien de color hi afegim el conyac i ho flamegem. Quan s’apague el foc, hi aboquem un got d’aigua i ho fem bullir uns 10 minuts. Colem el resultat prement bé per a treure'n tot el suc.
A banda, sofregim una ceba i un all picats finament, i quan tinga un color daurat, hi incorporem el rap tallat en daus i els gambots pelats i, seguidament la nata líquida i el suc dels gambots. Barregem tot el conjunt per formar la salsa.
Bullim els espaguetis negres al dente i els servim amb aquesta salsa que té un gust de marisc impressionant.
Etiquetes:
Espaguetis negres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2491 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'encanta aquesta recepta. Quina combinació d'ingredients més bona i quina suavitat... Deliciós.
Joan C, m'alegre que hagues fet una de les meues receptes, la veritat és que és un dels meus bescuits favorits. Jo també...
Mmm... Que bo!
Quina recepta més bona. Jo també he fet algunes vegades formatge tendre a la planxa i ens agrada molt. Amb la tomata i la...
Que boniques són aquestes galetes, m'encanten. Per a prendre te, tenen una presentació inmillorable.