Espaguetis negres amb salsa de gambots i rap
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Espaguetis negres
- 1 ceba
- 1 all
- 12 gambots
- 1 cueta de rap
- Mitja copa de conyac
- 1 got de nata líquida
- Sal
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Per a la salsa: pelem els gambots i posem els caps i les closques a sofregir en una cassola, els xafem amb una maça de morter perquè traguen tot el suc, hi posem un poc de sal i quan canvien de color hi afegim el conyac i ho flamegem. Quan s’apague el foc, hi aboquem un got d’aigua i ho fem bullir uns 10 minuts. Colem el resultat prement bé per a treure'n tot el suc.
A banda, sofregim una ceba i un all picats finament, i quan tinga un color daurat, hi incorporem el rap tallat en daus i els gambots pelats i, seguidament la nata líquida i el suc dels gambots. Barregem tot el conjunt per formar la salsa.
Bullim els espaguetis negres al dente i els servim amb aquesta salsa que té un gust de marisc impressionant.
Etiquetes: Espaguetis negres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4658 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.