Espaguetis negres amb salsa de gambots i rap

Categoria:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: ***** 5/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Espaguetis negres
  • 1 ceba
  • 1 all
  • 12 gambots
  • 1 cueta de rap
  • Mitja copa de conyac
  • 1 got de nata lĂ­quida
  • Sal
  • Oli d’oliva

4 racions

ElaboraciĂł

Per a la salsa: pelem els gambots i posem els caps i les closques a sofregir en una cassola, els xafem amb una maça de morter perquè traguen tot el suc, hi posem un poc de sal i quan canvien de color hi afegim el conyac i ho flamegem. Quan s’apague el foc, hi aboquem un got d’aigua i ho fem bullir uns 10 minuts. Colem el resultat prement bé per a treure'n tot el suc.
A banda, sofregim una ceba i un all picats finament, i quan tinga un color daurat, hi incorporem el rap tallat en daus i els gambots pelats i, seguidament la nata lĂ­quida i el suc dels gambots. Barregem tot el conjunt per formar la salsa.
Bullim els espaguetis negres al dente i els servim amb aquesta salsa que tĂŠ un gust de marisc impressionant.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Espaguetis negres amb salsa de gambots i rap

Enllaça aquesta recepta:

1714 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


3 comentaris:

Rafel verdaguer diu:
Si senyor un plat sencill i bĂł!
el provarĂŠ
Pere Flores martinez diu:
Te molt bona pinta.
Anna Aumatell Corominola diu:
M´agrada la recepta, la provarÊ


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!