Espaguetis negres amb salsa de gambots i rap

Ingredients

  • Espaguetis negres
  • 1 ceba
  • 1 all
  • 12 gambots
  • 1 cueta de rap
  • Mitja copa de conyac
  • 1 got de nata líquida
  • Sal
  • Oli d’oliva

4 racions

Elaboració

Per a la salsa: pelem els gambots i posem els caps i les closques a sofregir en una cassola, els xafem amb una maça de morter perquè traguen tot el suc, hi posem un poc de sal i quan canvien de color hi afegim el conyac i ho flamegem. Quan s’apague el foc, hi aboquem un got d’aigua i ho fem bullir uns 10 minuts. Colem el resultat prement bé per a treure'n tot el suc.
A banda, sofregim una ceba i un all picats finament, i quan tinga un color daurat, hi incorporem el rap tallat en daus i els gambots pelats i, seguidament la nata líquida i el suc dels gambots. Barregem tot el conjunt per formar la salsa.
Bullim els espaguetis negres al dente i els servim amb aquesta salsa que té un gust de marisc impressionant.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1934 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Rafel verdaguer diu:
Si senyor un plat sencill i bó!
el provaré
Pere Flores martinez diu:
Te molt bona pinta.
Anna Aumatell Corominola diu:
M´agrada la recepta, la provaré


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!