Sopa de cigrons amb verdures i alga dulse
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: hivern

Ingredients
- Un pot gran de cigrons cuits (si són ecològics, millor)
- 1 ceba
- 1 all
- 1/2 pebrera roja
- 1/2 carabasseta
- 1 pastanaga
- 1 tomata de pera madura
- Una cullerada sopera d'alga dulse
- Sal marina
- Oli d'oliva verge extra.
4 racions
Elaboració
Primerament sofregim la ceba ben picadeta; hi afegim l'all, també picat, i després les altres verdures, totes picades finament en l'ordre següent: pebrera roja, pastanaga, carabasseta i tomata. (La carabasseta, cal probar-la abans per si amargara, ja que arruïnaria tot el plat; jo, per això intente comprar-les de 2 en 2). Quan està tot sofregit, ho cobrim d'aigua i quan estiga calenta, posem els cigrons (que haurem rentat abans). Ho fem bullir uns 15 minuts perquè s’unisquen els sabors i els cigrons es facen més tendres. Ho provem de sal i afegim les algues que haurem tingut en remull durant dos minuts. Ho deixem bullir, si volem, un minut més i servim el plat.
Com veieu, és un plat que no porta cap complicació, amb un pot gran de cigrons poden eixir unes 3 o 4 racions de sopa, com a primer plat. Aquesta alga m’agrada molt perquè com que només necessita 2 minuts per a hidratar-la, la pots afegir en qualsevol moment a una crema, una sopa o una ensalada i és una manera de remineralitzar-nos.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2340 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'encanta aquesta recepta. Quina combinació d'ingredients més bona i quina suavitat... Deliciós.
Joan C, m'alegre que hagues fet una de les meues receptes, la veritat és que és un dels meus bescuits favorits. Jo també...
Mmm... Que bo!
Quina recepta més bona. Jo també he fet algunes vegades formatge tendre a la planxa i ens agrada molt. Amb la tomata i la...
Que boniques són aquestes galetes, m'encanten. Per a prendre te, tenen una presentació inmillorable.