Crema de verdures lleugera
Categoria:
Sopes i cremes
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 kg de carbassó
- 200 g de cebes
- 200 g de porros
- 200 g de pastanagues
- 200 g de col
- 200 g de patates
- 1,5 l d'aigua
- 2 cubitos Maggi
- 3 formatgets light
- 30 cc d'oli
- Sal
8 racions
Elaboració
El pes de totes les verdures estan calculats després de pelar-les. En cru hem de comptar un 10% més.
Pelem totes les verdures. El carbassó es pela lleugerament.
Tallem la ceba i el porro en juliana i els posem a la paella amb l'oli calent, Salem i els deixem fregir una mica sense parar de remenar.
Posem l'olla presió al foc amb l'aigua i els cubitos de caldo esmicolats. Afegim totes les verdures tallades i el sofregit de ceba i porro. Ho deixem coure tot durant 15 minuts.
Rectifiquem de sal.
Treiem del foc i ho deixem refredar una mica.
Afegim els formatgets, ho triturem tot i ja podem servir la crema.
50min
Notes
Aquesta crema és força diurètica. És molt adequada per seguir una dieta, ja que, et dóna sensació de sacietat i cada racció (uns 300 cc) només ens aporta 110 calories.
Si la volem fer encara més lleugera, suprimirem l'oli i ho bullirem tot sense sofregir. També és bona i només ens aportarà 75 calories per racció.
És perfecta per prendre-la després d'aquests dies d'excessos.
A la nevera ens pot durar uns 4 o 5 dies.
Etiquetes: Crema de verdures lleugera Crema light Cremes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9170 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.