Crema de verdures lleugera
Categoria:
Sopes i cremes
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 kg de carbassó
- 200 g de cebes
- 200 g de porros
- 200 g de pastanagues
- 200 g de col
- 200 g de patates
- 1,5 l d'aigua
- 2 cubitos Maggi
- 3 formatgets light
- 30 cc d'oli
- Sal
8 racions
Elaboració
El pes de totes les verdures estan calculats després de pelar-les. En cru hem de comptar un 10% més.
Pelem totes les verdures. El carbassó es pela lleugerament.
Tallem la ceba i el porro en juliana i els posem a la paella amb l'oli calent, Salem i els deixem fregir una mica sense parar de remenar.
Posem l'olla presió al foc amb l'aigua i els cubitos de caldo esmicolats. Afegim totes les verdures tallades i el sofregit de ceba i porro. Ho deixem coure tot durant 15 minuts.
Rectifiquem de sal.
Treiem del foc i ho deixem refredar una mica.
Afegim els formatgets, ho triturem tot i ja podem servir la crema.
50min
Notes
Aquesta crema és força diurètica. És molt adequada per seguir una dieta, ja que, et dóna sensació de sacietat i cada racció (uns 300 cc) només ens aporta 110 calories.
Si la volem fer encara més lleugera, suprimirem l'oli i ho bullirem tot sense sofregir. També és bona i només ens aportarà 75 calories per racció.
És perfecta per prendre-la després d'aquests dies d'excessos.
A la nevera ens pot durar uns 4 o 5 dies.
Etiquetes:
Crema de verdures lleugera Crema light Cremes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7671 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Algú m’ha demanat que revisi la recepta d’aquest pastís, perquè li ha quedat molt oliós. Prova de ficar a la nevera...
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua