Atmetllats
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g. de farina d'atmetlla (atmetlla crua pulveritzada)
- 170 g. de sucre
- 85 g. de clara d'ou
- 40 g d'atmetlla marcona crua
- La pell d'una llimona grossa ratllada
24 racions
Elaboració
Muntem les clares amb el sucre fins que quedin una mica consistents.
Afegim la farina d'atmetlla i la pell de llimona ratllada. Remenem fins que estigui tot ben barrejat.
Emboliquem la massa en paper film, formant dos o tres xurros.
Fiquem la massa a la nevera i la deixem refredar.Si la massa queda poc consisten, la fiquem dins d'una màniga pastissera.
Fem unes boletes d'uns 18 o 20 g. i posem una atmetlla al mig de cada boleta.
Escalfem el forn a 160 graus i posem la funció d'aire calent ECO, si la tenim, i si no, l'escalfor a dalt i abaix.
Posem paper de cuina vegetal en una safata i col·loquem els atmetllats a la safata, una mica separats.
Els deixem fer durant uns 20 minuts. Han de quedar daurats.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1057 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua
Avui sí que puc accedir a les receptes