Bunyols de peix

Ingredients

  • 200 g de peix bullit del que hem utilitzat per fer fumet
  • 100 g de ceba
  • 30 cc d'oli
  • 30 g de mantega
  • 2 cullerades grosses de farina
  • 200 cc de llet
  • Un ou
  • Farina i farina de galeta

4 racions

Elaboració

Tallem el peix a trossets ben petits.
Posem l'oli a escalfar i afegim la ceba.
Li posem sal i quan comenci a enrossir, li afegim el peix ben esmicolat.
Posem la mantega i, quan estigui desfeta, tirem la farina i donem unes voltes.
Afegim la llet, ho barregem tot bé i deixem coure un parell de minuts, fins que la massa es desenganxi completament de la paella.
Rectifiquem de sal i treiem la massa del foc. Li posem un rovell d'ou i el barregem bé.
Posem la massa en un recipient pla i la deixem refredar, tapant-la amb plàstic perquè no s'assequi per sobre.
Quan la massa estigui freda, fem els bunyols, els passem per farina blanca i després els passem per clara d'ou i farina de galeta.
Posem oli abundant en la paella o fregidora i els fregim.

30min

Notes

Jo quan faig fumet sempre aprofito el peix que he bullit: rap, salmó... Li trec les espines, i el guardo congelat.
Quan vull fer els bunyols, descongelo el peix que necessito i els faig. Queden molt melosos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2359 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Anna Sunyer diu:
Hola,
Vaig fer aquests bunyols dissabte.
La massa em va quedar poc moldejable, però després al fregir-los van quedar bé.

Molt bons.
Gràcies per la recepta
Àngels Fernández Guillén diu:
Hola Anna. Sí és veritat. Queden una mica tous, però per dintre queden més amorosos oi? Gràcies per la teva valoració.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!