Bunyols de peix

Ingredients

  • 200 g de peix bullit del que hem utilitzat per fer fumet
  • 100 g de ceba
  • 30 cc d'oli
  • 30 g de mantega
  • 2 cullerades grosses de farina
  • 200 cc de llet
  • Un ou
  • Farina i farina de galeta

4 racions

Elaboració

Tallem el peix a trossets ben petits.
Posem l'oli a escalfar i afegim la ceba.
Li posem sal i quan comenci a enrossir, li afegim el peix ben esmicolat.
Posem la mantega i, quan estigui desfeta, tirem la farina i donem unes voltes.
Afegim la llet, ho barregem tot bé i deixem coure un parell de minuts, fins que la massa es desenganxi completament de la paella.
Rectifiquem de sal i treiem la massa del foc. Li posem un rovell d'ou i el barregem bé.
Posem la massa en un recipient pla i la deixem refredar, tapant-la amb plàstic perquè no s'assequi per sobre.
Quan la massa estigui freda, fem els bunyols, els passem per farina blanca i després els passem per clara d'ou i farina de galeta.
Posem oli abundant en la paella o fregidora i els fregim.

30min

Notes

Jo quan faig fumet sempre aprofito el peix que he bullit: rap, salmó... Li trec les espines, i el guardo congelat.
Quan vull fer els bunyols, descongelo el peix que necessito i els faig. Queden molt melosos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3291 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Anna Sunyer diu:
Hola,
Vaig fer aquests bunyols dissabte.
La massa em va quedar poc moldejable, però després al fregir-los van quedar bé.

Molt bons.
Gràcies per la recepta
Àngels Fernández Guillén diu:
Hola Anna. Sí és veritat. Queden una mica tous, però per dintre queden més amorosos oi? Gràcies per la teva valoració.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: