Bunyols de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de peix bullit del que hem utilitzat per fer fumet
- 100 g de ceba
- 30 cc d'oli
- 30 g de mantega
- 2 cullerades grosses de farina
- 200 cc de llet
- Un ou
- Farina i farina de galeta
4 racions
Elaboració
Tallem el peix a trossets ben petits.
Posem l'oli a escalfar i afegim la ceba.
Li posem sal i quan comenci a enrossir, li afegim el peix ben esmicolat.
Posem la mantega i, quan estigui desfeta, tirem la farina i donem unes voltes.
Afegim la llet, ho barregem tot bé i deixem coure un parell de minuts, fins que la massa es desenganxi completament de la paella.
Rectifiquem de sal i treiem la massa del foc. Li posem un rovell d'ou i el barregem bé.
Posem la massa en un recipient pla i la deixem refredar, tapant-la amb plàstic perquè no s'assequi per sobre.
Quan la massa estigui freda, fem els bunyols, els passem per farina blanca i després els passem per clara d'ou i farina de galeta.
Posem oli abundant en la paella o fregidora i els fregim.
30min
Notes
Jo quan faig fumet sempre aprofito el peix que he bullit: rap, salmó... Li trec les espines, i el guardo congelat.
Quan vull fer els bunyols, descongelo el peix que necessito i els faig. Queden molt melosos.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3600 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Algú m’ha demanat que revisi la recepta d’aquest pastís, perquè li ha quedat molt oliós. Prova de ficar a la nevera...
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua