Bunyols de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2kl de bacallà esqueixat remullat
- 250grs de farina
- 1/4lt de llet-1cullera petita de llevadura en pols
- 1ou
- 1cullera sopera de brandi
- Oli de oliva
- Sal
- Julivert picat
4 racions
Elaboració
Posem un cassó al foc amb el bacallà ben escorregut i aigua i es deixa coure deu minuts
Passat aquest temps, escorrem el bacallà.
En un recipient de vidre es barreja la farina, la llevadura i la sal
Un cop barrejat, afegim la llet, el brandi i l'ou batut
Es remena bé fins a obtenir una pasta homogènia i es deixa reposar mitja hora
Passat aquest temps afegirem el bacallà ben esmicolat a trossos ben petits i ho barregem bé
Ara posem una paella al foc amb oli a escalfar i un cop ben calent passarem a fer els bunyols de bacallà
El sistema es agafant una cullera i anem prenent de la barreja que hem preparat i anem posant a la paella a fregir fins que ens quedin uns bunyols rossos
Els escorrem bé de l'oli i cap a taula.
45min
Etiquetes:
Bacallà Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3842 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.