Carpaccio de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un tros de morro de bacallà fresc(cru),uns 200grs
  • Un tomàquet de branca
  • Una cullerada de oli de oliva verge
  • Unes engrunes de sal Maldon
  • Un bol amb aigua i sal i sucre a parts iguals

2 racions

Elaboració

Primer de tot posem el tall de bacallà al congelador i deixem que es posi una mica dur, sensse permetre mai que es congeli
Quant tinguem aixó fet tallem el bacallà en llesques fines
Ara el posem en el bol de l'aigua amb sal i sucre fins que agafi un color blanc
El traiem del bol i el sequem be
El posem a un plat amb un fons de tomàquet trinxat, sensse la pell ni llavors
Un cop tinguem el bacallà sobre el tomàquet el amanim amb una mica de oli de oliva i per acabar escampem unes engrunes de sal Maldon per sobre del bacallà.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9304 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Gràcies per compartir aquesta recepta tan bona. Sempre he optat per comprar el bacallà fumat però en prenc nota i el practicaré. Una salutació
Jordi Bosch Negre diu:
Jo també el feia sempre amb fumat ,peró un dia una persona entesa hem va dir prova aixó i hem va donar bon resultat.
Teresa Vives Mariné diu:
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo. Salutacion, salut i sort.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: