Carpaccio de bacallà
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Carpaccio
						
						Típica de: Alt Empordà
						
						Estació:  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Un tros de morro de bacallà fresc(cru),uns 200grs
- Un tomàquet de branca
- Una cullerada de oli de oliva verge
- Unes engrunes de sal Maldon
- Un bol amb aigua i sal i sucre a parts iguals
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Primer de tot posem el tall de bacallà al congelador i deixem que es posi una mica dur, sensse permetre mai que es congeli
Quant tinguem aixó fet tallem el bacallà en llesques fines
Ara el posem en el bol de l'aigua amb sal i sucre fins que agafi un color blanc
El traiem del bol i el sequem be
El posem a un plat amb un fons de tomàquet trinxat, sensse la pell ni llavors
Un cop tinguem el bacallà sobre el tomàquet el amanim amb una mica de oli de oliva i per acabar escampem unes engrunes de sal Maldon per sobre del bacallà.
														
 Etiquetes: 
						Bacallà  Carpaccio
 
						Etiquetes: 
						Bacallà  Carpaccio  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 9448 visites.
 9448 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 50 min.
 50 min. 
  Bunyols
 Bunyols 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram