Carpaccio de bacallĂ 

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un tros de morro de bacallĂ  fresc(cru),uns 200grs
  • Un tomĂ quet de branca
  • Una cullerada de oli de oliva verge
  • Unes engrunes de sal Maldon
  • Un bol amb aigua i sal i sucre a parts iguals

2 racions

ElaboraciĂł

Primer de tot posem el tall de bacallĂ  al congelador i deixem que es posi una mica dur, sensse permetre mai que es congeli
Quant tinguem aixĂł fet tallem el bacallĂ  en llesques fines
Ara el posem en el bol de l'aigua amb sal i sucre fins que agafi un color blanc
El traiem del bol i el sequem be
El posem a un plat amb un fons de tomĂ quet trinxat, sensse la pell ni llavors
Un cop tinguem el bacallĂ  sobre el tomĂ quet el amanim amb una mica de oli de oliva i per acabar escampem unes engrunes de sal Maldon per sobre del bacallĂ .


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Carpaccio de bacallĂ 

Enllaça aquesta recepta:

4357 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



2 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Gràcies per compartir aquesta recepta tan bona. Sempre he optat per comprar el bacallà fumat però en prenc nota i el practicarÊ. Una salutació
Jordi Bosch Negre diu:
Jo tambĂŠ el feia sempre amb fumat ,perĂł un dia una persona entesa hem va dir prova aixĂł i hem va donar bon resultat.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!