Carpaccio de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un tros de morro de bacallà fresc(cru),uns 200grs
  • Un tomàquet de branca
  • Una cullerada de oli de oliva verge
  • Unes engrunes de sal Maldon
  • Un bol amb aigua i sal i sucre a parts iguals

2 racions

Elaboració

Primer de tot posem el tall de bacallà al congelador i deixem que es posi una mica dur, sensse permetre mai que es congeli
Quant tinguem aixó fet tallem el bacallà en llesques fines
Ara el posem en el bol de l'aigua amb sal i sucre fins que agafi un color blanc
El traiem del bol i el sequem be
El posem a un plat amb un fons de tomàquet trinxat, sensse la pell ni llavors
Un cop tinguem el bacallà sobre el tomàquet el amanim amb una mica de oli de oliva i per acabar escampem unes engrunes de sal Maldon per sobre del bacallà.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4577 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Gràcies per compartir aquesta recepta tan bona. Sempre he optat per comprar el bacallà fumat però en prenc nota i el practicaré. Una salutació
Jordi Bosch Negre diu:
Jo també el feia sempre amb fumat ,peró un dia una persona entesa hem va dir prova aixó i hem va donar bon resultat.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!