Pa de carn
Ingredients
- 1/K de carn picada, 200g,de beicon, una seba, un ou, 2 cullerades de mantequilla, 50g, de pa ratllat, 5 pomes tipo golden.
 4 racions
 4 racions
Utensilis
un bol, una paella i una safata de forn
Elaboració
							Picar la ceba i dues pomes, mesclar amb la carn picada l'ou i al pa ratllat, salpebra al gust.A la massa obtinguda li donarem forma de pa, potser allagat i tallar a rodanxes despres de cuit o fer raccions individuals. Quant li donesim la forma que bulgem el cubrirem amb les tires de beicon i fornejarem 25 minuts a 180º.En una paella posarem la mantequilla i les pomes tallades a galls sense pelarles;courem 3 minuts procurantque no es desfaci massa i ens servira per la guarnicio.
														
 35min
  35min 
Notes
espoden mesclar varies tipus de carn, pollastre, porc, vedella, etc....Al
 Etiquetes: 
						Entrants
 
						Etiquetes: 
						Entrants  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2481 visites.
 2481 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Altres
 Altres Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds

 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram