Pa de carn

Ingredients

  • 1/K de carn picada, 200g,de beicon, una seba, un ou, 2 cullerades de mantequilla, 50g, de pa ratllat, 5 pomes tipo golden.

4 racions

Utensilis

un bol, una paella i una safata de forn

Elaboració

Picar la ceba i dues pomes, mesclar amb la carn picada l'ou i al pa ratllat, salpebra al gust.A la massa obtinguda li donarem forma de pa, potser allagat i tallar a rodanxes despres de cuit o fer raccions individuals. Quant li donesim la forma que bulgem el cubrirem amb les tires de beicon i fornejarem 25 minuts a 180º.En una paella posarem la mantequilla i les pomes tallades a galls sense pelarles;courem 3 minuts procurantque no es desfaci massa i ens servira per la guarnicio.

35min

Notes

espoden mesclar varies tipus de carn, pollastre, porc, vedella, etc....Al

Per


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1000 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

mmerçe diu:
es podria fer a cuadrets com a canapes
per un primer entrant
lola diu:
M'agrade molt, penso fer-lo.
Ramona Graells diu:
magrade molt
penso fer-lo com pastis
Josuè O'Donell diu:
Algú s'anima a posar una foto a la recepta?


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!