Pizza d'albergínia
Ingredients
- 8 llesques de pa de motllo sense crosta
- 1 albergínia
- 100 g de pernil dolç
- 8 llesques de formatge Havarti
- Tomàquet fregit
- Formatge ratllat
- Orenga
- Mantega
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Tallem l'albergínia a rodanxes i les posem a remull amb aigua i sal durant 1 hora.
Preparem una barreja feta amb aigua amb gas i farina i fregim les albergínies, després de passar-les per aquesta barreja.
Torrem les llesques de pa per una banda i les posem en una plata untada amb mantega, amb la cara torrada amunt.
Cobrim cada llesca amb una llesca de formatge i una llesca de pernil dolç.
Posem després l'albergínia fregida, la cobrim amb una capa de tomàquet fregit i li posem una mica d'orenga.
Posem formatge ratllat per sobre.
Fiquem les llesques al forn ja calent, a 180 graus (a dalt i a baix), durant un quart d'hora.
Aquest plat ens el podem menjar calent o fred.
														
 30min
  30min 
Notes
En realitat aquest plat no és una pizza, però ja fa molts anys que la faig i sempre l'he anomenat així.
Ens la podem menjar com a primer plat o tallar-la en quadradets i menjar-la com aperitiu.
 Etiquetes: 
						Pizza alberginia  Llesques  Entrants
 
						Etiquetes: 
						Pizza alberginia  Llesques  Entrants  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5696 visites.
 5696 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram