Pastís de puré de patata i carn
Categoria:
Altres
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 dent d'all
- 3 cullerades soperes de tomàquet triturat
- 150-200 grs. de carn picada de porc amb sal i pebre (una botifarra de carn)
- 1 sobre de puré de patata.
- 1 pot petit de paté (opcional)
- Oli, sal, pebre mòlt.
4 racions
Elaboració
Sofregir (a foc baixet) la ceba picada fina junt amb la pastanaga ratllada i la dent d'all també ben picadeta.
Quan el sofregit ja comença a estar a punt, afegir-hi la carn picada prèviament salada i amb pebre mòlt. (A casa hi posem la carn d'una botifarra, de manera que no hem d'afegir ni sal ni pebre).
Anar remenant contínuament i esmicolant a trossets ben petits la carn. Quan comença a rossejar, afegir-hi el tomàquet triturat (o tomàquet fregit) i, si es vol, el paté.
A part, mentre el sofregit va fent xup-xup, hem fet, seguint les instruccions del fabricant, el puré de patata. (Si us agrada més fer-lo casolà, encara millor, però amb puré preparat també queda bé)
Quan tan el puré com el sofregit són fets, barrejar-ho tot, emplatar i servir (amb un xic de formatge ratllat per sobre, si voleu).
30min
Notes
També es pot servir fent (en un atuell de forn), capes de puré i de sofregit, sense barrejar-los, i un cop fet el pastís, gratinar-lo amb formatge ratllat.
Etiquetes: Entrants Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11677 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.