Estofat de marisc amb coliflor, es pot fer amb bròquil

Aquest plat resulta molt lleuger i fa que els infants als qui no agrada la verdura es mengin la coliflor sense rondinar.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1. 100g de pop cuit.
  • 2. 100g de gambes pelades.
  • 3. 100g de llagostins pelats.
  • 4. 100g de musclos sense closca.
  • 5. 150g de pop cuit.
  • 6. 300g de coliflor.
  • 7. 1 pebrot vermell.
  • 8. 2 pebrots verds dels dits “italians o per fregir.”
  • 9. 1 ceba grossa o dues de petites.
  • 10. Sofregit de tomàquet.
  • 11. Oli d’oliva verge.
  • 12. Vi ranci (un gotet).
  • 13. Pebre negre amb gingebre,
  • 14. Nyora que haureu tingut en remull per poder extreure’n la carn).
  • 15. Curry.
  • 16. Sal.

4 racions

Elaboració

1. Talleu la coliflor separant-ne els arbrets.
2. Coeu la coliflor al vapor deixant-la “al dente”.
3. En una cassola de paret gruixuda escalfeu l’oli.
4. Amb l’oli calent aneu fregint i reservant: les gambes, els llagostins, els musclos i el pop.
5. Mentre, peleu el pebrot vermell i el talleu en brunoise.
6. Després d’esbandir-los, talleu en brunoise els dos pebrots italians.
7. Talleu en brunoise fina la ceba. (Recordeu de retirar la capa més externa de la ceba doncs sol ser més dura).
8. En la mateixa cassola on heu fregit el marisc sofregiu a foc mig-alt la ceba i els pebrots.
9. Quan la ceba i els pebrots siguin cuits, abaixeu el foc, saleu el sofregit i afegiu el tomàquet.
10. Deixeu que s’amalgamin els gustos i afegiu el marisc cuit.
11. Aneu remenant, al cap d’uns 10 minuts afegiu el gotet de vi ranci deixant que s’evapori l’alcohol.
12. Afegiu el pebre amb gingebre, el curry i la carn de la nyora.
13. Remeneu 5 minuts més i afegiu la coliflor ja cuita.
14. 10 minuts de xup-xup i podeu retirar del foc deixant reposar uns 5 minuts.
15. Ja podeu servir el plat.

50min

Notes

El marisc pot ser congelat. Și cal, es pot afegir una mica d'aigua, ha de quedar sucos per menjar amb cullera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2827 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: