Estofat de marisc amb coliflor, es pot fer amb bròquil
Aquest plat resulta molt lleuger i fa que els infants als qui no agrada la verdura es mengin la coliflor sense rondinar.
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						Recepta per vaporera
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1. 100g de pop cuit.
- 2. 100g de gambes pelades.
- 3. 100g de llagostins pelats.
- 4. 100g de musclos sense closca.
- 5. 150g de pop cuit.
- 6. 300g de coliflor.
- 7. 1 pebrot vermell.
- 8. 2 pebrots verds dels dits “italians o per fregir.”
- 9. 1 ceba grossa o dues de petites.
- 10. Sofregit de tomàquet.
- 11. Oli d’oliva verge.
- 12. Vi ranci (un gotet).
- 13. Pebre negre amb gingebre,
- 14. Nyora que haureu tingut en remull per poder extreure’n la carn).
- 15. Curry.
- 16. Sal.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							1. Talleu la coliflor separant-ne els arbrets.
2. Coeu la coliflor al vapor deixant-la “al dente”.
3. En una cassola de paret gruixuda escalfeu l’oli.
4. Amb l’oli calent aneu fregint i reservant: les gambes, els llagostins, els musclos i el pop.
5. Mentre, peleu el pebrot vermell i el talleu en brunoise.
6. Després d’esbandir-los, talleu en brunoise els dos pebrots italians.
7. Talleu en brunoise fina la ceba. (Recordeu de retirar la capa més externa de la ceba doncs sol ser més dura).
8. En la mateixa cassola on heu fregit el marisc sofregiu a foc mig-alt la ceba i els pebrots. 
9. Quan la ceba i els pebrots siguin cuits, abaixeu el foc, saleu el sofregit i afegiu el tomàquet.
10. Deixeu que s’amalgamin els gustos i afegiu el marisc cuit.
11. Aneu remenant, al cap d’uns 10 minuts afegiu el gotet de vi ranci deixant que s’evapori l’alcohol.
12. Afegiu el pebre amb gingebre, el curry i la carn de la nyora.
13. Remeneu 5 minuts més i afegiu la coliflor ja cuita.
14. 10 minuts de xup-xup i podeu retirar del foc deixant reposar uns 5 minuts.
15. Ja podeu servir el plat.
														
 50min
  50min 
Notes
El marisc pot ser congelat. Și cal, es pot afegir una mica d'aigua, ha de quedar sucos per menjar amb cullera.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2827 visites.
 2827 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures Estofat
 Estofat 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram