Bròquil amb beixamel

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un bròquil d'un quilo aproximadament.
  • Sal, oli verge d'oliva
  • Salsa beixamel
  • Formatge emmental ratllat
  • Uns taquets de pernil serrà o similar.

4 racions

Utensilis

Una safata de forn de vidre, per a servir.

Elaboració

Bullirem el bròquil amb aigua abundant, sal, i un raget d'oli verge d'oliva, fins que estigui una mica tou. No massa.
L'escorrerem,el reservarem.
En una paella, saltejarem una mica de pernil serrà a dauets, i quan estigui ros, hi afegirem el bròquil, i el posarem en una safata pel forn.
El cobrirem amb la salsa beixamel.
Hi posarem per sobre un bon pols de formatge ratllat, i el ficarem a gratinar fins que el formatge hagi enrossit.

30min

Notes

Ho servirem ben calent, amb la mateixa safata que hem posat pel forn.


Recepta de cuina de Bròquil amb beixamel
per Teresa Vives Mariné

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11731 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: