Bròquil amb beixamel
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un bròquil d'un quilo aproximadament.
- Sal, oli verge d'oliva
- Salsa beixamel
- Formatge emmental ratllat
- Uns taquets de pernil serrà o similar.
4 racions
Utensilis
Una safata de forn de vidre, per a servir.
Elaboració
Bullirem el bròquil amb aigua abundant, sal, i un raget d'oli verge d'oliva, fins que estigui una mica tou. No massa.
L'escorrerem,el reservarem.
En una paella, saltejarem una mica de pernil serrà a dauets, i quan estigui ros, hi afegirem el bròquil, i el posarem en una safata pel forn.
El cobrirem amb la salsa beixamel.
Hi posarem per sobre un bon pols de formatge ratllat, i el ficarem a gratinar fins que el formatge hagi enrossit.
30min
Notes
Ho servirem ben calent, amb la mateixa safata que hem posat pel forn.
Etiquetes:
Beixamel Bròquil
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9349 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.