Garoines o garotes gratinades al cava Brut Nature
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 12 Garotes
- 3 Escalunyes
- 1/2 Litre de crema de llet
- 150 g de Mantega
- 1/2 Litre de cava Brut Nature
- 1 Rovell d'ou
- Salsa holandesa
- Brandi
4 racions
Elaboració
Per tallar i preparar les cloves de les garotes:
Tallem les garotes fent un cercle per la part de la boca. Buidem l’aigua i, amb l’ajuda d’una cullera petita, traiem les llengües de coral i les reservem.
Les cloves de les garotes ens faran de recipient.
Netegem les cloves i les posem en una safata per anar al forn. Un cop netes, hi pos.em unes gotes de brandi a cada clova.
Les posem al forn (pre-escalfat a 180º), durant 10 minuts.
Les traiem del forn i les deixem refredar.
Preparació del farcit:
Piquem les escalunyes i la daurem en una paella amb mantega i oli.
Quan comencin a agafar color, hi incorporem les llengües de coral, ho sofregim uns 2 minuts i, tot seguit, hi afegim el cava.
Ho deixem reduir fins a la meitat, i a continuació hi posem la crema de llet i ho fem bullir uns 20 minuts.
En reduir, s’anirà espessint una mica.
Un cop passats els 20 minuts, triturem, colem i reservem el farcit.
Per farcir les garotes, aboquem la crema de garotes tèbia dins les cloves i, al damunt, fem un cordó de salsa holandesa freda.
Ho gratinem al forn, i ja ho tenim llest per servir.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3285 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies