Favetes "mini" amb Shiitake, cansalada viada i toc de botifarra blanca
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Pot de bolets Shiitake, 280 g pes net
- 1 Potet de favetes mini en oli d'oliva de 150 g pes escorregut
- 2 Tires de cansalada viada
- Un trosset de botifarra blanca
- Sal
- Pebre
2 racions
Elaboració
Tallem a trossos la cansalada viada i els enrossim en una paella. Els reservem.
Escorrem els bolets i els saltem a la mateixa paella uns 5 minuts.
Escorrem les favetes i les afegim a la paella amb els bolets, amb una mica del seu oli.
Ho deixem coure uns 5 minuts.
Passat aquest temps hi posem els trossos de cansalada viada i 4 rodanxes sense pell de botifarra blanca.
Ho salpebrem i coem tot junt un parell de minuts.
Ja es pot servir.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
708 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies