Timbal de patata, botifarra i ou ferrat

Ingredients

  • Patates
  • Botifarra negra
  • Ou

Utensilis

Un cercle per emplatar

Elaboració

Bullim unes patates amb pell i les deixem refredar. Quan les tenim tèbies les pelem i les aixafem amb una forquilla. Fem un sofregit d'un allet amb molt poquet oli i el barregem amb les patates .
Fem una capa de patata dins un cercled'acer inox. Damunt hi posem una mica de botifarra negra que haurem tret del budell i passat una mica per la paella (sense gens d'oli, amb el que porta la botifarra n'hi ha prou). Fem un ou ferrat i el posem damunt. Amb cura treiem el cercle i ja ho tenim a punt.

45min

Per


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7418 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Pepi Faure Julián diu:
Què bo....

Afegir comentari
 

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: