Platillo de bolets

Categoria:

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Uns quants rovellons
  • Uns quants pinetells
  • Uns quants camagrocs
  • Una botifarra de carn crua
  • Una xulla de cansalada
  • Un raig d'oli d'oliva
  • Una mica de brou de carn
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt

2 racions

ElaboraciĂł

Rentem els bolets i si son grossos els tallem a trossos, els camagrocs no caldrĂ , la seva mida ĂŠs ideal sencer
Tallem la botifarra a trossos i la xulla de cansalada tambĂŠ
Posem una cassola de terrissa al foc amb un raig d'oli d'oliva a escalfar
Un cop calent i tirem la botifarra i donem unes voltes
Seguidament i afegim els bolets i salpebrem una mica el conjunt
Donem unes voltes amb el foc una mica viu i afegim la cansalada
En aquest punt, afegim una mica de brou de carn i sacsegem la cassola i tapem
Anem remenant de tant en tant deixant coure mes o menys uns deu minuts

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Platillo de bolets

Enllaça aquesta recepta:

2335 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!