Platillo de bolets
Categoria:
Altres
Típica de: Catalunya
Estació: tardor

Ingredients
- Uns quants rovellons
- Uns quants pinetells
- Uns quants camagrocs
- Una botifarra de carn crua
- Una xulla de cansalada
- Un raig d'oli d'oliva
- Una mica de brou de carn
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
2 racions
Elaboració
Rentem els bolets i si son grossos els tallem a trossos, els camagrocs no caldrà, la seva mida és ideal sencer
Tallem la botifarra a trossos i la xulla de cansalada també
Posem una cassola de terrissa al foc amb un raig d'oli d'oliva a escalfar
Un cop calent i tirem la botifarra i donem unes voltes
Seguidament i afegim els bolets i salpebrem una mica el conjunt
Donem unes voltes amb el foc una mica viu i afegim la cansalada
En aquest punt, afegim una mica de brou de carn i sacsegem la cassola i tapem
Anem remenant de tant en tant deixant coure mes o menys uns deu minuts
30min
Etiquetes:
Bolets Botifarra
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3135 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.