Platillo de bolets

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns quants rovellons
  • Uns quants pinetells
  • Uns quants camagrocs
  • Una botifarra de carn crua
  • Una xulla de cansalada
  • Un raig d'oli d'oliva
  • Una mica de brou de carn
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt

2 racions

Elaboració

Rentem els bolets i si son grossos els tallem a trossos, els camagrocs no caldrà, la seva mida és ideal sencer
Tallem la botifarra a trossos i la xulla de cansalada també
Posem una cassola de terrissa al foc amb un raig d'oli d'oliva a escalfar
Un cop calent i tirem la botifarra i donem unes voltes
Seguidament i afegim els bolets i salpebrem una mica el conjunt
Donem unes voltes amb el foc una mica viu i afegim la cansalada
En aquest punt, afegim una mica de brou de carn i sacsegem la cassola i tapem
Anem remenant de tant en tant deixant coure mes o menys uns deu minuts

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2506 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!