Platillo

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Conill-Pollastre-Botifarra crua-Salsitxes-Mandonguilles-Costell-Bolets variats-Ceba-Tomata-Sal-Aigua-Conyac-
  • La Picada: All-Julivert-Sal-Pebre-Ametlles torrades-Galeta o pa fregit-Pinyons-
  •  

4 racions

Utensilis

Una cassola de ferrocolat,un morter per la picada i una cullera de fusta.

Elaboració

Preparem tota la carn a trossos. Posem una cassola al foc amb una mica d'oli i posem a fregir la carn i quant sigui rossa la retirem i reservem en un plat. Posem a la mateixa cassola a fer un sofregit amb ceba i tomata .Després afegim la carn i posem un got d'aigua i un de conyac i deixem coure una estona. Mentrestant farem la picada i la tindrem a punt. Quant veiem la carn força cuita ,serà el moment d'afegir els bolets a trossos i la picada deixatada amb una mica de suc de la cocció. Farem una sacsejada la cassola i deixarem fer una estoneta mes i estarà punt.

2h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3257 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!