Platillo
Categoria:
Carns
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Conill-Pollastre-Botifarra crua-Salsitxes-Mandonguilles-Costell-Bolets variats-Ceba-Tomata-Sal-Aigua-Conyac-
- La Picada: All-Julivert-Sal-Pebre-Ametlles torrades-Galeta o pa fregit-Pinyons-
4 racions
Utensilis
Una cassola de ferrocolat,un morter per la picada i una cullera de fusta.
Elaboració
Preparem tota la carn a trossos. Posem una cassola al foc amb una mica d'oli i posem a fregir la carn i quant sigui rossa la retirem i reservem en un plat. Posem a la mateixa cassola a fer un sofregit amb ceba i tomata .Després afegim la carn i posem un got d'aigua i un de conyac i deixem coure una estona. Mentrestant farem la picada i la tindrem a punt. Quant veiem la carn força cuita ,serà el moment d'afegir els bolets a trossos i la picada deixatada amb una mica de suc de la cocció. Farem una sacsejada la cassola i deixarem fer una estoneta mes i estarà punt.
2h
Etiquetes:
Alt Empordà Platillos
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5043 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.