Platillo de xai
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Dos braons de xai, tallats a trossos regulars
- Dos pits de xai, tallats a tires
- Tres colls de xai, tallats a trossos regulars
- 200 grams de pèsols congelats
- Una ceba picolada
- Sis alls pelats
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Oli d'oliva
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Vi ranci
- Conyac
- 200 grams de cebetes de platillo
- Sucre
- Mel
- Pebre negre en pols
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una paella gran
Elaboració
							En una paella amb oli d'oliva, posem : les cebetes de platillo, un polsim de sucre, sal, i un raig de mel. Deixem que vagin coent-se a foc baix, fins que siguin toves.
A part, en una cassola de terrissa, posem: un raig d'oli d'oliva, i els talls de xai salpebrats. Ho fregim una estona, fins que són rossos. Seguidament, afegim: la ceba, els alls pelats, el llorer, i un cullerot de sofregit de tomàquet.
Quan ha fregit tot plegat una estona, afegim un raig de conyac, i vi ranci. Deixem que redueixi, i tot seguit afegim brou de pollastre, que cobreixi la carn.
Tot seguit, posem els pèsols i les cebetes ja cuites, i deixem que cogui tot plegat, fins que tot plegat ja és cuit. Ho corregim de sal, i ho deixem cinc minuts més, abans de treure-ho a taula, en la mateixa cassola amb una estalvis a sota.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels platillos
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels platillos  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3925 visites.
 3925 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Amanida
 Amanida 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Sopes i cremes
 Sopes i cremes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram