Sopes de llet
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un litre i mig de llet sencera
- Cent grams de sucre
- Pa sec
- Una pell de taronja
- Una pell de llimona
- Una branca de canyella
- Canyella en pols
- Dos ous batuts
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una olleta mitjana
Quatre bols de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, posem la llet a bullir amb: la pell de taronja, el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella.
Quan la llet ja ha bullit, retirem les pells i la branca de canyella, afegim el pa sec, ho posem en el foc i deixem que el pa s'estovi.
Tot seguit, afegim els ous batuts i anem remenant amb el batedor de varetes fins que el pa ja és desfet del tot.
Tot seguit, ja podem repartir la sopa en els bols de porcellana, espolsem una mica de canyella en pols, i ja ho podrem treure a taula.
20min
Notes
Etiquetes:
Cuina de primavera La cuina de les sopes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2108 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...