Sopes de llet

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un litre i mig de llet sencera
  • Cent grams de sucre
  • Pa sec
  • Una pell de taronja
  • Una pell de llimona
  • Una branca de canyella
  • Canyella en pols
  • Dos ous batuts

4 racions

Utensilis

Un cassĂł gran
Un batedor de varetes
Una olleta mitjana
Quatre bols de porcellana blanca

ElaboraciĂł

Primerament, posem la llet a bullir amb: la pell de taronja, el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella. Quan la llet ja ha bullit, retirem les pells i la branca de canyella, afegim el pa sec, ho posem en el foc i deixem que el pa s'estovi.
Tot seguit,afegim els ous batuts i anem remenant amb el batedor de varetes fins que el pa ja ĂŠs desfet del tot.
Tot seguit, ja podem repartir la sopa en els bols de porcellana, espolsem una mica de canyella en pols, i ja ho podrem treure a taula.
Aquest era el sopar de moltes nits a casa meva, en època de la post-guerra civil espanyola.

20min

Notes


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Sopes de llet

Enllaça aquesta recepta:

1018 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!