Orelletes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • # -Una tassa de llet
  • # -Una tassa d'oli (un bon oli d'oliva Siurana)
  • # -Una copeta d'anís
  • # -Un ou
  • # -un polsim de sal
  • # -Tota la farina que prengui (350-400g)
  • Abundant oli per fregir

8 racions

Elaboració

Es pasta tot amb una cullera de fusta fins que està ben barrejat.
Després s'amassa una estona amb les mans enfarinades.
S'aplana amb el corró i es fan unes "rodones" ben primetes que ens càpiguen dins la paella.
Es fregeixen amb bastant d'oli, que no ha de ser massa bullent, i quan es treuen s'espolsen amb força sucre.

1h 30min

Notes

La massa és molt ràpida i senzilla de fer però el procés fins a tenir-les enllestides és lent ja que s'han de fregir d'una en una.

Per


Recepta de cuina de Orelletes

per Dolça

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9205 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

5 comentaris:

Josep Murlà Janó diu:
Potser el procés de fer-les és llarg... però l'espera s'ho val. Fan una pinta!
Susanna Gambin Nogué diu:
Hola Dolça, guapa tu

Hummm, que bones, anotada queda la teva formula, mil petonets Susanna
Mireia Perostes Felip diu:
Vaig fer els bombonets i van tenir un èxit rotund.
Els vaig posar en paperets de bombó i una plateta
de pastisseria, i més d´un es va pensà que eren
de compra. Es que som genials!!
M´ha fet molta gràcia, de veure orelletes. La meva
sogra les feia boníssimes. Gràcies per la recepta
les faré. Al meu marit li farà il.lusió.
Dolça diu:
Són llargues de fer, per allò de fregir-les una a una, però val la pena!
David Llauradó Coca diu:
MMMMMMMm! La meva avia sempre ens feia una cassola de menjar blanc i un cistell d'orelletes!

David, Reus.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!