Picantons amb préssec
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						
						
						Estació:  estiu
 estiu  tardor
 tardor 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- dos picatons
- un manat d'alls tendres
- sal i una mica de pebre
- oli d'oliva
- un gotet de moscatell
- dos o tres préssecs de calanda
 4 racions
 4 racions
Utensilis
cassola d'acer amb el cul gruixut, amb tapa
Elaboració
							Tallem els picantons per la meitat i salpebrem.
Els enrossim en un bon raig d'oli a la cassola. Els retirem.
En el mateix oli posem els allets tendres tallats ben petitets fins que comencin a agafar color.
Hi afegim els picantons, el gotet de moscatell i un gotet d'aigua i ho tapem. Ho deixem a foc baixet, fent xup-xup, uns tres quarts  d'hora.
Hi afegim els préssecs tallats a trossos grossos i ho deixem coure un quart d'hora més, fins que vegem que els préssecs són tous.
														
 1h 15min
 1h 15min 
Notes
La carn dels picantons gairebé es desfà de tan tendra com queda, per tant, servir-ho amb cura que no se'ns trenquin, una barra de pa i BON PROFIT!
 Etiquetes: 
						Fruita  Pollastre
 
						Etiquetes: 
						Fruita  Pollastre  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4152 visites.
 4152 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  Altres
 Altres 
  Rostit
 Rostit 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram