Picantons amb préssec
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- dos picatons
- un manat d'alls tendres
- sal i una mica de pebre
- oli d'oliva
- un gotet de moscatell
- dos o tres préssecs de calanda
4 racions
Utensilis
cassola d'acer amb el cul gruixut, amb tapa
Elaboració
Tallem els picantons per la meitat i salpebrem.
Els enrossim en un bon raig d'oli a la cassola. Els retirem.
En el mateix oli posem els allets tendres tallats ben petitets fins que comencin a agafar color.
Hi afegim els picantons, el gotet de moscatell i un gotet d'aigua i ho tapem. Ho deixem a foc baixet, fent xup-xup, uns tres quarts d'hora.
Hi afegim els préssecs tallats a trossos grossos i ho deixem coure un quart d'hora més, fins que vegem que els préssecs són tous.
1h 15min
Notes
La carn dels picantons gairebé es desfà de tan tendra com queda, per tant, servir-ho amb cura que no se'ns trenquin, una barra de pa i BON PROFIT!
Etiquetes: Fruita Pollastre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3821 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.