Pollastre a la sidra

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • * - Un pollastre a trossos
  • * - una ceba tendra per comensal
  • * - un pot de rovellons
  • * - sidra ( si no en teniu una cervessa també serveix)
  • * - Oli, sal i pebre

6 racions

Elaboració

Salpebrem generosament el pollastre i el posem a daurar amb un bon raig d'oli.
Hi afegim les cebes netes, senceres.
Ho cobrim amb la sidra i ho deixem fent xup-xup a foc ben baixet uns 30 minuts, fins que vegeu que la sidra s'ha reduit i s'ha transformat en un suquet espès.
Hi afegim els rovellons, i ho deixem un quart d'hora més.
Si vegessiu que el suc es redueix massa hi podeu afegir una miqueta més de sidra.

1h 30min

Per


Recepta de cuina de Pollastre a la sidra

per Dolça

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2392 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!