Pollastre a la sidra

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pollastre a trossos
  • una ceba tendra per comensal
  • un pot de rovellons
  • sidra (si no en teniu una cervessa també serveix)
  • Oli, sal i pebre

6 racions

Elaboració

Salpebrem generosament el pollastre i el posem a daurar amb un bon raig d'oli.
Hi afegim les cebes netes, senceres.
Ho cobrim amb la sidra i ho deixem fent xup-xup a foc ben baixet uns 30 minuts, fins que vegeu que la sidra s'ha reduit i s'ha transformat en un suquet espès.
Hi afegim els rovellons, i ho deixem un quart d'hora més.
Si vegessiu que el suc es redueix massa hi podeu afegir una miqueta més de sidra.

1h 30min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5342 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: