Pollastre a la sidra
Categoria:
Carns
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- Un pollastre a trossos
- una ceba tendra per comensal
- un pot de rovellons
- sidra (si no en teniu una cervessa també serveix)
- Oli, sal i pebre
6 racions
Elaboració
Salpebrem generosament el pollastre i el posem a daurar amb un bon raig d'oli.
Hi afegim les cebes netes, senceres.
Ho cobrim amb la sidra i ho deixem fent xup-xup a foc ben baixet uns 30 minuts, fins que vegeu que la sidra s'ha reduit i s'ha transformat en un suquet espès.
Hi afegim els rovellons, i ho deixem un quart d'hora més.
Si vegessiu que el suc es redueix massa hi podeu afegir una miqueta més de sidra.
1h 30min
Etiquetes:
Pollastre
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2844 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????