Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombreBaguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
  • Fulles de col de Savoia, farcidesFulles de col de Savoia, farcides
  • Braç de gitano d'espinacs
  • Pollastre rostit amb herbes provençals i patatesPollastre rostit amb herbes provençals i patates
  • Llenties estofades amb xixorrites, patates i ous picolats
  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Pollastre amb prunes

Categoria: Carns
Estació: tardor   hivern  
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollastre de 1 kg 500g
  • 6 o 7 alls
  • 1 tomaquet
  • Una copa de vi blanc
  • Una copeta de moscatell
  • 300 gr de prunes
  • Oli sal i pebre

4 racions

Elaboració

Plat típic per Nadal.
tallar el pollastre a trossos i posarlo a la cassola amb oli, salpebrarlo. Tapar i deixa coure amb foc mig durant uns 10 minuts.
Afegir els alls , el vi blanc , el moscatell i el tomàquet, deixar amb foc minim 35 minuts.
Posar les prunes amb aigua perque s' estobin una mica.
cuan han pasat els 30 minuts treure els alls i el tomàquet i afegir les prunes sense l' aigua, deixar coure 5 minuts més amb la cassola destapada.

50min

Per Carme roura


Recepta de cuina de Pollastre amb prunes

per Carme roura

Etiquetes: Pollastre, prunes   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Carns › Pollastre amb prunes

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta923

5197 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:

  • Neus SBD


[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

1 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Carme, aquest pollastre es un dels clasics a casa, es boníssim.

Salutacións.

També et poden interesar les receptes:

  • Pollastre de pagès amb escamarlans i gambes
    Carns
    90 min.
  • Pollastre al forn
    Carns
    60 min.
  • Croquetes de pollastre
    Carns
    40 min.
  • Pollastre a la sidra
    Carns
    90 min.
  • Pollastre a l'ast
    Carns
    40 min.
  • Cuixetes de pollastre guisades
    Carns
    45 min.
  • Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn
    Carns
    60 min.
  • Pollastre rostit amb poma i fruits secs
    Carns
    60 min.
  • Pollastre a la Taronja
    Carns
    45 min.
  • Rotllets de pollastre farcits
    Carns
  • Pollastre a la jardinera
  • Pollastre amb escamarlans
    Peixos i mariscos
    Rostit
    60 min.
  • Pits de pollastre amb salsa de herbes i iogurt
    Altres
  • Pollastre a la pinya
    Carns
  • Cassola de pollastre i carxofes amb arròs caldós i vi blanc
    Altres


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Carme roura

18 receptes

0 aportacions al fòrum

5 fotos favorites

20 seguidors

Segueix a 14 Xefs

  • Jordi Garcia Miguel
  • Àngels Fernández Guillén
  • Marga Bertran
  • Alícia Ribot i Sabaté
  • Teresa Artigas
  • Mercè Montardit
  • Krme Torres
  • Meri Cuinetes
  • Josué O'Donell
  • Quim Lleonart

... i 4 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Amanida de pasta amb ametlles
  • Carxofes gratinades
  • Llom amb ametlles
  • Garrons de porc rostits
  • Espaguetis amb cloïsses
  • Esqueixada de Bacallà
  • Truita de riu amb becon
  • Arengades o sardines de costa sobre llit de pebrot vermell
  • Sarsuela de rap
  • Sopa de Rap

Veure totes les receptes

Carme roura RSS feed.

Últims comentaris

  • Amanida de pasta amb ametlles
    perdona la tardança Fernanda, ha de ser bona igual amb o sense vinagre, jo ni poso cuatre gotes. Una abraçada.
  • Esqueixada de Bacallà
    es bó saber-ho, ja ho probaré, gràcies.
  • Pastís de tonyina
    ok. merçi.
  • Pastís de tonyina
    ha de ser bó ifacil de fer, posa alguna foto per veure com queda! Gracies.
  • Arengades o sardines de costa sobre llit de pebrot vermell
    gracies per l' informació !

Les seves millors receptes

  • Sarsuela de rap *****
  • Sopa de Rap ****
  • Galtes de porc amb llenegues ****
  • Vichyssoise ****
  • Esqueixada de Bacallà ****

Receptes que millor ha valorat

  • Pastís de tonyina ****

Les seves etiquetes

  • Amanida, patates 1
  • Ametlles 1
  • Arengades 1
  • Becon 1
  • Cloïsses 1
  • Llom 1
  • Marisc 1
  • Patata 1
  • Peix 2
  • Pollastre, prunes 1
  • Porc, llenegues 1
  • Rap 1
  • Sarsuela 1
  • Sopa 1

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús