Pollastre amb prunes

Ingredients

  • 1 pollastre de 1 kg 500g
  • 6 o 7 alls
  • 1 tomaquet
  • Una copa de vi blanc
  • Una copeta de moscatell
  • 300 gr de prunes
  • Oli sal i pebre

4 racions

Elaboració

Plat típic per Nadal.
tallar el pollastre a trossos i posarlo a la cassola amb oli, salpebrarlo. Tapar i deixa coure amb foc mig durant uns 10 minuts.
Afegir els alls , el vi blanc , el moscatell i el tomàquet, deixar amb foc minim 35 minuts.
Posar les prunes amb aigua perque s' estobin una mica.
cuan han pasat els 30 minuts treure els alls i el tomàquet i afegir les prunes sense l' aigua, deixar coure 5 minuts més amb la cassola destapada.

50min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5809 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Carme, aquest pollastre es un dels clasics a casa, es boníssim.

Salutacións.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!