Pollastre amb prunes
Ingredients
- 1 pollastre de 1 kg 500g
- 6 o 7 alls
- 1 tomaquet
- Una copa de vi blanc
- Una copeta de moscatell
- 300 gr de prunes
- Oli sal i pebre
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Plat típic per Nadal.
tallar el pollastre a trossos i posarlo a la cassola amb oli, salpebrarlo. Tapar i deixa coure amb foc mig durant uns 10 minuts.
Afegir els alls , el vi blanc , el moscatell i  el tomàquet, deixar amb foc minim 35 minuts.
Posar les prunes amb aigua perque s' estobin una mica.
cuan han pasat els 30 minuts treure els alls i el tomàquet i afegir les prunes sense l' aigua, deixar coure 5 minuts més amb la cassola destapada.
														
 50min
  50min 
 Etiquetes: 
						Pollastre, prunes
 
						Etiquetes: 
						Pollastre, prunes  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 10591 visites.
 10591 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració Neus SBD
 Neus SBD![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram