 
						Carxofes gratinades
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						Recepta per microones
						
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 6 carxofes
- 6 alls tendres
- 150 grs de xampinyons
- Formatge rallat
- Oli
- Sal
- Pebre
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Treure les fulles de la carxofa i tallar les puntes, les rentem amb aigua i les deixem escórrer. 
En una paella amb oli, fregir els xampinyons i els alls, tot tallat ben petit.
 Col·locar les carxofes ja salpebrades cara amunt en una plata apta pel microones i coure-les a màxima potència (700-750W) uns 3 minuts. 
Farcir-les amb el remenat de xampinyons i alls tendres i tornar-les a posar al microones 4 minuts més. Posar a sobre una mica de formatge ratllat i gratinar-les al forn.
														
 35min
  35min 
Notes
Poden servir per aperitiu o acompanyament.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3354 visites.
 3354 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres 
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  Aperitiu
 Aperitiu
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram