Carxofes gratinades

Ingredients

  • 6 carxofes
  • 6 alls tendres
  • 150 grs de xampinyons
  • Encenalls de pernil ibèric
  • Formatge rallat
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Treure les fulles de la carxofa i tallar les puntes, les rentem amb aigua i les deixem escorrer. En una paella amb oli ,fregir els xampinyons i els alls, tot tallat ben petit. Colocar les carxofes ja salpebrades cara amunt en una plata apta per el microones i coure-les a maxima potencia(700-750w) uns 3 minuts. Farcir-les amb el remenat de xampinyons i alls tendres i tornarles a posar al microones 4 minuts més. Posar a sobre una mica de formatge rallat i gratinarles al forn.

35min

Notes

Poden servir per aperitiu o acompanyament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1405 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!