Carxofes a la brasa
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 4 carxofes de mitjanes a grosses
- Sal
- Oli d'oliva
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Barbacoa amb llenya o carbó.
Elaboració
							Talla la base per a que aguanten de peu, picar-les una mica de la part de dalt per obrir-les, fica un pessic de sal i un bon raig d'oli d'oliva, a poder ser si no de girasol. Ficar-les directament a la brasa durant un temps de 15 - 20 minuts.
Per menjar de fulla en fulla el mes tendre fins arribar al cor que és el més bó.
														
 30min
  30min 
Notes
també podem fer servir el forn o el microones, encara que com estan mes bones és a la brasa.
 Etiquetes: 
						Terres de l'ebre
 
						Etiquetes: 
						Terres de l'ebre  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3806 visites.
 3806 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Ous i làctics
 Ous i làctics Truita
 Truita
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram