Carxofes a la brasa
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carxofes de mitjanes a grosses
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Barbacoa amb llenya o carbó.
Elaboració
Talla la base per a que aguanten de peu, picar-les una mica de la part de dalt per obrir-les, fica un pessic de sal i un bon raig d'oli d'oliva, a poder ser si no de girasol. Ficar-les directament a la brasa durant un temps de 15 - 20 minuts.
Per menjar de fulla en fulla el mes tendre fins arribar al cor que és el més bó.
30min
Notes
també podem fer servir el forn o el microones, encara que com estan mes bones és a la brasa.
Etiquetes:
Terres de l'ebre
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2627 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
No cal que sigue sempre de cuixes.. com a la foto Esta per llepar els dits !!
Perfecte per fer estos dies de confinament. El provaré de fer.
hola !! m'alegro que t'agrade la meua recepta dels pastissets... però tu també ets un as !! a partir d'ara et seguiré.......
pareix molt bona i original, la provare !! gracies..
provare de fer la bestia... jejeje. tens el meu vot !!