Magdalenes "Maitechu"

Ingredients

  • 3 ous / 250 g. de sucre / ratlladura de llimona o taronja / 270 g. de farina / un polsim de sal / 1 sobre de llevat / 125 ml. oli de girasol / 125 g. mantega desfeta
  • (a mi em surten unes 25 magdalenes, amb motlles de paper comprats al supermercat)

1 racions

Elaboració

Escalfem el forn a uns 250 graus (jo el poso amb escalfor dalt i baix, sense ventilador). Batem els ous junt amb el sucre i afegim la ratlladura.
Afegim la farina (millor tamitzada) amb el llevat i la sal. Per acabar afegim l'oli i la mantega.
Anem omplint, fins la meitat, els motlles de paper de les magdalenes amb una cullereta.
Hi espolsem sucre pel damunt i, si volem, hi posem trossets de xocolata. Baixem la temperatura del forn als 200 graus i posem la safata amb les magdalenes a mitja alçada durant uns 10 minuts.

30min

Notes

La recepta és de la meva companya de feina, Maite Lobo, una gran pastissera i una gran persona.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3303 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: