Magdalenes amb troços de xocolata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200gr de farina amb llevat
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 180gr de sucre
  • 3 ous
  • 2 cullerades soperes de llet
  • 70 gr de xocolata
  • 170gr de mantega

12 racions

Utensilis

- Batador
- 2 bols
- Motlles per a magdalenes

Elaboració

1. Encendre el forn a 190ºC. Posar la xocolata en una bossa i amb l'ajuda de la mà de morter esmicolar la xocolata.
2. En un bol tamisar la farina amb el llevat. En un altre bol barrejar el sucre, la mantega, els ous i de mica en mica afegir la farina, quan tinguem la barreja feta afegir-hi la llet i despres la xocolata.
3. Omplir 3/4 dels motlles i enfornar 15-20 minuts.

1h

Notes

Deixar refredar, si les poseu en un recipient hermètic es concerven uns 2 dies.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquestes magdalenes deuen ser molt bones i atractives per als nens.
Agnès Escobet diu:
Si queden molt bones, i no només atractives per als nens si no que també per als no tant nens jejejej

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: