Magdalenes amb troços de xocolata
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 200gr de farina amb llevat
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 180gr de sucre
- 3 ous
- 2 cullerades soperes de llet
- 70 gr de xocolata
- 170gr de mantega
 12 racions
 12 racions
Utensilis
- Batador
- 2 bols
- Motlles per a magdalenes
Elaboració
							1. Encendre el forn a 190ºC. Posar la xocolata en una bossa i amb l'ajuda de la mà de morter esmicolar la xocolata.
2. En un bol tamisar la farina amb el llevat. En un altre bol barrejar el sucre, la mantega, els ous i de mica en mica afegir la farina, quan tinguem la barreja feta afegir-hi la llet i despres la xocolata.
3. Omplir 3/4 dels motlles i enfornar 15-20 minuts.
														
 1h
 1h 
Notes
Deixar refredar, si les poseu en un recipient hermètic es concerven uns 2 dies.
 Etiquetes: 
						Magdalenes  Fàcil
 
						Etiquetes: 
						Magdalenes  Fàcil  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6217 visites.
 6217 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Galetes
 Galetes
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram