Tomàquets fregits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 tomàquets grossos i carnosos

2 racions

Utensilis

- Paella
- Tapa

Elaboració

1. Rentar bé els tomaquests i partir-los per la meitat.
2. Posar a la paella un raig d'oli i afegir-hi els tomaquets pel cantó de la pell. Deixar-los 30min tapats i donar la volta, deixar-los 30min més destapats.

1h

Notes

Servir calent.

BON PROFIT!


Recepta de cuina de Tomàquets fregits

A sucar-hi pa!

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5771 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: