Tomàquets fregits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 tomàquets grossos i carnosos

2 racions

Utensilis

- Paella
- Tapa

Elaboració

1. Rentar bé els tomaquests i partir-los per la meitat.
2. Posar a la paella un raig d'oli i afegir-hi els tomaquets pel cantó de la pell. Deixar-los 30min tapats i donar la volta, deixar-los 30min més destapats.

1h

Notes

Servir calent.

BON PROFIT!


Recepta de cuina de Tomàquets fregits
A sucar-hi pa!
per Agnès Escobet

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5093 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: