Galetes de natilles

Ingredients

  • 200gr de farina sense llevat
  • 25gr preparat per natilles
  • 50gr de sucre
  • 150gr mantega (si esta fosa millor)
  • 1 rovell d'ou

12 racions

Utensilis

- Motlles per a galets
- Paper per forn
- Bol
- Corró

Elaboració

1. Encendre el forn a 160ºC.
Posar en un bol la farina, les natilles i el sucre, afegir-hi la mantega i barrejar-ho amb els dits.
2. Incorporar el rovell i barrejar-ho fins a obtenir una massa homogenia. La retirem del bol i la passem al taulell per a estirar-la.
3. Amb l'ajuda d'un motlle tallem les galetes i les posem a la safata del forn (previament hi hem posat un paper per a forn), les hi deixem 15 minuts. Quan estiguin dorades les treiem i les deixem refredar.

1h 30min

Notes

Per a que quedin més maques es pot empolvorem una mica de sucre glaç o cacau en pols.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2979 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: