Tarta San Marcos
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Alta
						
						
Ingredients
Ingredients pa de pessic:
- 4 ous.
- 120 gr de sucre
- 120 gr de farina rebosteria
- 1 mica de sal.
- 1 culleradeta de sucre vainilla.
- 75 gr sucre glas i la mateixa quantitat d'aigua, per fer un almívar
- Licor al gust per aromatitzar l'almívar, jo vaig posar whyski
Ingredients farcit:
- 1 litre de nata per muntar 35% matèria grassa.
- 1 sobre de gelatina neutra en pols.
- 120 g de sucre.
- 2 culleradetes de sucre vainilla.
- 150 gr de xocolata fondant.
Ingredients crema de rovells:
- 3 ous
- El seu mateix pes en sucre (pesats amb la closca)
- 90 gr d'aigua.
- 15 o 20 gr de maicena (necessitar més ja que no espessa)
 8 racions
 8 racions
Utensilis
Thermomix
Elaboració
							Batre els ous amb el sucre i el sucre vainilla fins que augmentin de mida més del doble, jo utilitzeu la Thermonix 6 minuts a 37 º velocitat 3,5
Després tornar a programar 5 minuts sense temperatura, mateix temps i velocitat.
Afegir la farina tamisada, barrejar molt poc amb moviments envoltants.
Coure en un motlle de 22 cm, jo la forneja a la FussionCook.
Deixar refredar sobre una reixeta i tallar en 3 capes, reservar.
Polvoritzar el sucre i el sobre de gelatina neutra, afegir la nata ben freda i muntar.
Polvoritzar la xocolata a la thermomix, ha de quedar una pols molt fina.
Escalfa el sucre glacé amb l'aigua al microones i fer un almívar.
Separa una mica de nata i barrejar-la amb compte que no baixi amb la xocolata en pols, li afegirem xocolata fins que aquest al nostre gust la tòfona.
Calaremos una capa de pa de pessic amb l'almívar, amb un pinzell va molt bé, la farcirem amb nata, calem una altra capa i la posem a sobre, omplim amb la tòfona, tapem el pastís, reservem a la nevera.
Batrem una mica els ous de la crema de rovell i hi afegim l'aigua, en un cassó posem el sucre i ho barregem amb la maicena, colem la barreja d'ous i aigua sobre del sucre i el coem fins que comenci a espessir
El posarem en alguna font, ampla perquè es refredi més aviat.
Amb aquesta crema cobrim el pastís, empolvorem de sucre i cremar amb un bufador o planxa.
Adornem els laterals amb la nata restant.
Conservar a la nevera, també es pot congelar.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2709 visites.
 2709 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Salses
 Salses Salsa
 Salsa 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram