Tartar de salmó

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 rodanxes de salmó fresc
  • Ou dur
  • Ceba
  • Tàperas
  • Olives
  • Suc llimona
  • Oli i vinagre

5 racions

Elaboració

Tallar el salmó cru en trocets i afegir-li la resta d'ingredients també talladets. Ameniu-lo amb el suc de la llimona i la vinagreta.

30min

Notes

Aquest plat és ideal per quan hi ha convidats, és fàcil i es pot tenir preparat amb anterioritat.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!