Tartar de salmó
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 rodanxes de salmó fresc
- Ou dur
- Ceba
- Tàperas
- Olives
- Suc llimona
- Oli i vinagre
5 racions
Elaboració
Tallar el salmó cru en trocets i afegir-li la resta d'ingredients també talladets. Ameniu-lo amb el suc de la llimona i la vinagreta.
30min
Notes
Aquest plat és ideal per quan hi ha convidats, és fàcil i es pot tenir preparat amb anterioritat.
Etiquetes:
Peix Salmó
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3022 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Joan C. Una badada!
Molt bé! Cal aprofitar el menjar amb imaginació. Molt ben fet!
Molt bona pinta, me l'apunto!
Ostres Carol, aquesta recepte em ve molt bé!! La meva cunyada m'ha donat una capsa plena de codonys i no sabia massa bé que...
mmmmmmmmmm.....