Tonyina en escabetx

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tonyina o bonitol
  • Alls
  • Grans de pebre negre
  • Llorer
  • Farigona
  • Vi blanc
  • Vinagre de vi (no tipus módena)

Elaboració

Salar i enfarinar els talls de tonyina, fregiu-los lleugerament en oli, han de quedar una mica cruets.
Paral·lelament, en una cassola tirem uns bons grans de pebre, alls, llorer, farigola, pebre vermell (atenció que no es cremi), vi blanc, vinagre i un vaset d’aigua, fins que arrenqui el bull del suc. La tonyina s’acaba de coure en el mateix recipient. Es guarda en fred a la nevera per menjar-lo, demà, demà passat o l'altre.

30min

Notes

Recepta de Fermi Puig


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5402 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: