Tonyina en escabetx

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tonyina o bonitol
  • Alls
  • Grans de pebre negre
  • Llorer
  • Farigona
  • Vi blanc
  • Vinagre de vi (no tipus módena)

Elaboració

Salar i enfarinar els talls de tonyina, fregiu-los lleugerament en oli, han de quedar una mica cruets.
Paral·lelament, en una cassola tirem uns bons grans de pebre, alls, llorer, farigola, pebre vermell (atenció que no es cremi), vi blanc, vinagre i un vaset d’aigua, fins que arrenqui el bull del suc. La tonyina s’acaba de coure en el mateix recipient. Es guarda en fred a la nevera per menjar-lo, demà, demà passat o l'altre.

30min

Notes

Recepta de Fermi Puig


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5637 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: