Tonyina en escabetx
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Tonyina o bonitol
- Alls
- Grans de pebre negre
- Llorer
- Farigona
- Vi blanc
- Vinagre de vi (no tipus módena)
Elaboració
Salar i enfarinar els talls de tonyina, fregiu-los lleugerament en oli, han de quedar una mica cruets.
Paral·lelament, en una cassola tirem uns bons grans de pebre, alls, llorer, farigola, pebre vermell (atenció que no es cremi), vi blanc, vinagre i un vaset d’aigua, fins que arrenqui el bull del suc. La tonyina s’acaba de coure en el mateix recipient. Es guarda en fred a la nevera per menjar-lo, demà, demà passat o l'altre.
30min
Notes
Recepta de Fermi Puig
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3791 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Joan C. Una badada!
Molt bé! Cal aprofitar el menjar amb imaginació. Molt ben fet!
Molt bona pinta, me l'apunto!
Ostres Carol, aquesta recepte em ve molt bé!! La meva cunyada m'ha donat una capsa plena de codonys i no sabia massa bé que...
mmmmmmmmmm.....