Sípia amb carxofes

Ingredients

  • Sípia
  • Carxofes
  • Ceba
  • Vi blanc (opcional)
  • Sal
  • Oli

Elaboració

Saltejar la sípia a trocets a la cassola i reservar. En el mateix oli, fer la ceba lentament i després afegir les carxofes tallades a grills(sense les fulles exteriors, clar) i deixar que es cogui durant 10m (jo de vegades he fet la recepta amb carxofes congelades i, tot i que no és el mateix, també queda molt bó).
Afegir les sípies i un raig de vi blanc i deixar fer xup- xup uns 15m i llestos!.
És un plat molt agraït, sempre queda bé i si es fa amb anterioritat, com tots els guisats, queda més gustós.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6017 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

6 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
M'encanten les carxofes. Amb el gustet de la sípia deuen ser boníssimes.
Anna Puig Pastor diu:
Bona recepte,felicitats
Anna.
Almodis de la Marca diu:
Moltes gràcies noies!!
el millor d'aquest plat, a més que és molt bo, és que es molt agraït i fàcil de preparar. Jo fins i tot l'he fet amb sipia congelada i carxofes trocejades congelades i així i tot queda ben gustòs. Ràpid i bo, què més vols??
La Marqueta diu:
Hola are men vaix aprova aquesta recepta que en penso que m'agrada molt.
Joan Corminas diu:
Aquesta recepta la paso a la llista d'espera per degustar-la en els propers dies
Mercè Montardit diu:
una gran combinació, prenc nota!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!