Sípia amb carxofes
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sípia
- Carxofes
- Ceba
- Vi blanc (opcional)
- Sal
- Oli
Elaboració
Saltejar la sípia a trocets a la cassola i reservar. En el mateix oli, fer la ceba lentament i després afegir les carxofes tallades a grills(sense les fulles exteriors, clar) i deixar que es cogui durant 10m (jo de vegades he fet la recepta amb carxofes congelades i, tot i que no és el mateix, també queda molt bó).
Afegir les sípies i un raig de vi blanc i deixar fer xup- xup uns 15m i llestos!.
És un plat molt agraït, sempre queda bé i si es fa amb anterioritat, com tots els guisats, queda més gustós.
30min
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8984 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Joan C. Una badada!
Molt bé! Cal aprofitar el menjar amb imaginació. Molt ben fet!
Molt bona pinta, me l'apunto!
Ostres Carol, aquesta recepte em ve molt bé!! La meva cunyada m'ha donat una capsa plena de codonys i no sabia massa bé que...
mmmmmmmmmm.....