Anxoves amb allioli

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes quantes anxoves fresques- Una mica d'allioli- Oli d'oliva- Llimona-Farina-
  • Per fer l'allioli: Un parell d'alls- Un raig d'oli d'oliva- Unes gotes de vinagre-Un pols de sal-

2 racions

Utensilis

Una paella, unes pinces de cuina,paper absorbent i una escorredora.

Elaboració

Primer de tot traiem el cap i la tripa de l'anxova i la rentem lleugerament i l'escorrem. Mentre s'escorre l'anxova, preparem un allioli amb els ingredients abans descrits. Un cop fet això, posem una paella al foc amb un raig d'oli d'oliva. Passem l'anxova per farina i con l'oli sigui ben roent, la fregim i la passem a escórrer en un paper absorbent. Preparem un lat amb una mica d'allioli al fons i posem l'anxova a sobre i acompanyem si volem amb un tall de llimona per ruixar l'anxova.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2747 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: