Anxoves amb allioli
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Unes quantes anxoves fresques- Una mica d'allioli- Oli d'oliva- Llimona-Farina-
- Per fer l'allioli: Un parell d'alls- Un raig d'oli d'oliva- Unes gotes de vinagre-Un pols de sal-
2 racions
Utensilis
Una paella, unes pinces de cuina,paper absorbent i una escorredora.
Elaboració
Primer de tot traiem el cap i la tripa de l'anxova i la rentem lleugerament i l'escorrem. Mentre s'escorre l'anxova, preparem un allioli amb els ingredients abans descrits. Un cop fet això, posem una paella al foc amb un raig d'oli d'oliva. Passem l'anxova per farina i con l'oli sigui ben roent, la fregim i la passem a escórrer en un paper absorbent. Preparem un lat amb una mica d'allioli al fons i posem l'anxova a sobre i acompanyem si volem amb un tall de llimona per ruixar l'anxova.
30min
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2747 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.