Anxoves amb allioli
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Unes quantes anxoves fresques- Una mica d'allioli- Oli d'oliva- Llimona-Farina-
- Per fer l'allioli: Un parell d'alls- Un raig d'oli d'oliva- Unes gotes de vinagre-Un pols de sal-
2 racions
Utensilis
Una paella, unes pinces de cuina,paper absorbent i una escorredora.
Elaboració
Primer de tot traiem el cap i la tripa de l'anxova i la rentem lleugerament i l'escorrem. Mentre s'escorre l'anxova, preparem un allioli amb els ingredients abans descrits. Un cop fet això, posem una paella al foc amb un raig d'oli d'oliva. Passem l'anxova per farina i con l'oli sigui ben roent, la fregim i la passem a escórrer en un paper absorbent. Preparem un lat amb una mica d'allioli al fons i posem l'anxova a sobre i acompanyem si volem amb un tall de llimona per ruixar l'anxova.
30min
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2305 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.