Ous de reig amb fesols

Categoria:
Típica de: Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mig quilo de ous de reig
  • Un quart de quilo de fesols bullits
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal

2 racions

Elaboració

Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Un cop calent i tirem els ous de reig tallats a trossos
Pujem el foc i els saltem uns instants
Ara baixem el foc i afegim els fesols escorreguts
Salem lleugerament i deixem coure uns cinc minuts anant remenant de tant en tant.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4621 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: