Ous de reig amb fesols
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						Típica de: Alt Empordà
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Mig quilo de ous de reig
- Un quart de quilo de fesols bullits
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Un cop calent i tirem els ous de reig tallats a trossos
Pujem el foc i els saltem uns instants
Ara baixem el foc i afegim els fesols escorreguts
Salem lleugerament i deixem coure uns cinc minuts anant remenant de tant en tant.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Bolets
 
						Etiquetes: 
						Bolets  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4621 visites.
 4621 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres 
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram