Ous de reig amb fesols

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Mig quilo de ous de reig
  • Un quart de quilo de fesols bullits
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal

2 racions

ElaboraciĂł

Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Un cop calent i tirem els ous de reig tallats a trossos
Pujem el foc i els saltem uns instants
Ara baixem el foc i afegim els fesols escorreguts
Salem lleugerament i deixem coure uns cinc minuts anant remenant de tant en tant.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Ous de reig amb fesols

Enllaça aquesta recepta:

1679 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!