Ous de reig amb fesols

Categoria:
Típica de: Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mig quilo de ous de reig
  • Un quart de quilo de fesols bullits
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal

2 racions

Elaboració

Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Un cop calent i tirem els ous de reig tallats a trossos
Pujem el foc i els saltem uns instants
Ara baixem el foc i afegim els fesols escorreguts
Salem lleugerament i deixem coure uns cinc minuts anant remenant de tant en tant.

30min


Recepta de cuina de Ous de reig amb fesols
per Jordi Bosch Negre
Recepta de cuina de Ous de reig amb fesols
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3209 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: