Ous de reig amb fesols
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Alt Empordà
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de ous de reig
- Un quart de quilo de fesols bullits
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
2 racions
Elaboració
Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Un cop calent i tirem els ous de reig tallats a trossos
Pujem el foc i els saltem uns instants
Ara baixem el foc i afegim els fesols escorreguts
Salem lleugerament i deixem coure uns cinc minuts anant remenant de tant en tant.
30min


Etiquetes:
Bolets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3057 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.