Bolets al forn
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Uns quants rovellons
- Uns quants pinetells
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
1 racions
Elaboració
Si els bolets són frescos, els netegem be ,si els tenim confitats en pots , simplement els escorrem be.
Preparem una plata de forn amb els bolets a trossos.
Els reguem be amb oli de oliva.
Salpebrem una mica .
Escampem julivert picat per sobre.
Escalfem el forn a 180 graus.
Posem la plata al forn un cop calent,durant uns deu minuts.
Retirem del forn i si voleu serviu amb la mateixa plata , jo els vaig enplatar de manera molt maca.
30min
Etiquetes:
Bolets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5485 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.