Bolets al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns quants rovellons
  • Uns quants pinetells
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt

1 racions

Elaboració

Si els bolets són frescos, els netegem be ,si els tenim confitats en pots , simplement els escorrem be.
Preparem una plata de forn amb els bolets a trossos.
Els reguem be amb oli de oliva.
Salpebrem una mica .
Escampem julivert picat per sobre.
Escalfem el forn a 180 graus.
Posem la plata al forn un cop calent,durant uns deu minuts.
Retirem del forn i si voleu serviu amb la mateixa plata , jo els vaig enplatar de manera molt maca.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3389 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Asela Masià diu:
No hauria pensat mai de fer els bolets al forn. Quin emplatat més encertat, queda molt bonic i segur que també molt bo.
Jordi Bosch Negre diu:
Asela, et recomano també les girgoles per fer al forn, queden molt bones.El emplatat és uncapritxitu del meu nanu.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!