Costella de bou al forn

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una costella de bou
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Alls

1 racions

Utensilis

Una plata de forn i un bon oli d'oliva.

Elaboració

Una manera ben fàcil de menjar una bona costella de bou és a la brasa, però com a alternativa a la brasa hi ha una altra cocció que surt molt bona la costella de bou. Posem la costella en una plata de forn i la salem, posem un raig d'oli d'oliva i uns alls sense pelar i una mica aixafats.
Escalfem el forn a 120 graus i posem la plata al forn i fem coure deu minuts per cada costat de la costella.
Un cop fet això, posem el forn a tope de temperatura i fem coure un minut per cada costat de la costella.
Traiem del forn i de seguida a gaudir de la costella de bou.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4060 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: