Ànec amb gambes
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un ànec a trossos
- Sis gambes grosses
- Un parell de grans d'all
- Un parell de tomates madurs
- Una ceba grossa- Un got de conyac
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
- Una mica de farina
- Una mica de brou de carn
- Una mica de fumet de peix
Per fer una mica de picada:
- Unes quantes ametlles torrades i suc de la mateixa cocció
3 racions
Utensilis
Una paella grossa , una cassola , un morter per picar i un colador .
Elaboració
Primer de tot posarem una paella al foc i posarem l'ànec passat per farina a daurar i un cop daurat el passarem a una cassola, reservant la paella amb el greix que ha deixat anar l'ànec.
Seguidament enfarinem i salem les gambes i les flamegem amb el conyac a la mateixa paella que l'ànec i les reservem en un plat.
Continuem amb la mateixa paella aquesta i fem un sofregit amb els alls pelats i picats ben fins, la ceba ben picada i les tomates ben trinxats.
Un cop tinguem el sofregit fet , i afegim les ametlles ben picades, posem la cassola de l'ànec al foc i afegim el contingut de la paella a la cassola.
Afegim brou de carn i fumet de peix remenem be i deixem coure entre mitja hora i tres quarts d'hora depenent de la mida dels trossos d'ànec. Passat aquest temps, passem la salsa de la cassola per un colador i la tornem a la cassola, afegim les gambes i donem uns minuts mes de cocció al conjunt.
1h
Etiquetes: Alt Empordà Carn Coll Verd d.o Alt Empordà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6228 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.