Ànec amb gambes
Categoria:
Carns
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un ànec a trossos
- Sis gambes grosses
- Un parell de grans d'all
- Un parell de tomates madurs
- Una ceba grossa- Un got de conyac
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
- Una mica de farina
- Una mica de brou de carn
- Una mica de fumet de peix
Per fer una mica de picada:
- Unes quantes ametlles torrades i suc de la mateixa cocció
3 racions
Utensilis
Una paella grossa , una cassola , un morter per picar i un colador .
Elaboració
Primer de tot posarem una paella al foc i posarem l'ànec passat per farina a daurar i un cop daurat el passarem a una cassola, reservant la paella amb el greix que ha deixat anar l'ànec.
Seguidament enfarinem i salem les gambes i les flamegem amb el conyac a la mateixa paella que l'ànec i les reservem en un plat.
Continuem amb la mateixa paella aquesta i fem un sofregit amb els alls pelats i picats ben fins, la ceba ben picada i les tomates ben trinxats.
Un cop tinguem el sofregit fet , i afegim les ametlles ben picades, posem la cassola de l'ànec al foc i afegim el contingut de la paella a la cassola.
Afegim brou de carn i fumet de peix remenem be i deixem coure entre mitja hora i tres quarts d'hora depenent de la mida dels trossos d'ànec. Passat aquest temps, passem la salsa de la cassola per un colador i la tornem a la cassola, afegim les gambes i donem uns minuts mes de cocció al conjunt.
1h
Etiquetes:
Alt Empordà Carn Coll Verd d.o Alt Empordà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4202 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.