Ànec amb gambes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un ànec a trossos
  • Sis gambes grosses
  • Un parell de grans d'all
  • Un parell de tomates madurs
  • Una ceba grossa- Un got de conyac
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt
  • Una mica de farina
  • Una mica de brou de carn
  • Una mica de fumet de peix

Per fer una mica de picada:

  • Unes quantes ametlles torrades i suc de la mateixa cocció

3 racions

Utensilis

Una paella grossa , una cassola , un morter per picar i un colador .

Elaboració

Primer de tot posarem una paella al foc i posarem l'ànec passat per farina a daurar i un cop daurat el passarem a una cassola, reservant la paella amb el greix que ha deixat anar l'ànec.
Seguidament enfarinem i salem les gambes i les flamegem amb el conyac a la mateixa paella que l'ànec i les reservem en un plat.
Continuem amb la mateixa paella aquesta i fem un sofregit amb els alls pelats i picats ben fins, la ceba ben picada i les tomates ben trinxats.
Un cop tinguem el sofregit fet , i afegim les ametlles ben picades, posem la cassola de l'ànec al foc i afegim el contingut de la paella a la cassola.
Afegim brou de carn i fumet de peix remenem be i deixem coure entre mitja hora i tres quarts d'hora depenent de la mida dels trossos d'ànec. Passat aquest temps, passem la salsa de la cassola per un colador i la tornem a la cassola, afegim les gambes i donem uns minuts mes de cocció al conjunt.

1h


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6228 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: