Galta de porc farcida

Ingredients

  • Dues galtes de porc
  • 100grs de pinyons
  • 100grs de moixernons assecats
  • Quatre grans d'all
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt
  • Un got de taula de brou de carn
  • Una ceba
  • Un got petit de brandi
  • Fil de cuina
  • Oli de oliva

2 racions

Elaboració

Preparem les dues galtes de porc, desossades i de forma que ens quedin com un llibre obert(si son més aviat grosses va millor)
Preparem els moixernons en remull una estona per hidratar.
Pelem els alls.
Pelem la ceba i la tallem a trossos petits.
Agafem els moixernons ben escorreguts i els tallem a trossos petits i els barregem amb els pinyons.
Agafem les galtes i les farcim amb els moixernons i pinyons .
Un cop farcides les lliguem amb el fil de cuina com si fos un rodó de carn.
Salpebrem les galtes.
Posem una cassola al foc amb un raig d'oli d'oliva.
Un cop ben calent i posem les galtes, la ceba i els alls.
Afegim el brandi i a foc viu daurem les galtes.
Un cop fet això, afegim el brou.
Tapem la cassola i fem coure durant una mitja hora, de tant en tant girant les galtes.
Un cop ben cuites les traiem de la cassola i els traiem el fil de cuina i les tallem a rodelles.
Les posem altre cop a la cassola i quan vulguem menjar-nos-les els donem un cop d'escalfor.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5354 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: