Galta de porc farcida
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues galtes de porc
- 100grs de pinyons
- 100grs de moixernons assecats
- Quatre grans d'all
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
- Un got de taula de brou de carn
- Una ceba
- Un got petit de brandi
- Fil de cuina
- Oli de oliva
2 racions
Elaboració
Preparem les dues galtes de porc, desossades i de forma que ens quedin com un llibre obert(si son més aviat grosses va millor)
Preparem els moixernons en remull una estona per hidratar.
Pelem els alls.
Pelem la ceba i la tallem a trossos petits.
Agafem els moixernons ben escorreguts i els tallem a trossos petits i els barregem amb els pinyons.
Agafem les galtes i les farcim amb els moixernons i pinyons .
Un cop farcides les lliguem amb el fil de cuina com si fos un rodó de carn.
Salpebrem les galtes.
Posem una cassola al foc amb un raig d'oli d'oliva.
Un cop ben calent i posem les galtes, la ceba i els alls.
Afegim el brandi i a foc viu daurem les galtes.
Un cop fet això, afegim el brou.
Tapem la cassola i fem coure durant una mitja hora, de tant en tant girant les galtes.
Un cop ben cuites les traiem de la cassola i els traiem el fil de cuina i les tallem a rodelles.
Les posem altre cop a la cassola i quan vulguem menjar-nos-les els donem un cop d'escalfor.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5174 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.