Galta de porc farcida

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (3 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Dues galtes de porc
  • 100grs de pinyons
  • 100grs de moixernons assecats
  • Quatre grans d'all
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt
  • Un got de taula de brou de carn
  • Una ceba
  • Un got petit de brandi
  • Fil de cuina
  • Oli de oliva

2 racions

ElaboraciĂł

Preparem les dues galtes de porc, desossades i de forma que ens quedin com un llibre obert(si son mĂŠs aviat grosses va millor)
Preparem els moixernons en remull una estona per hidratar.
Pelem els alls.
Pelem la ceba i la tallem a trossos petits.
Agafem els moixernons ben escorreguts i els tallem a trossos petits i els barregem amb els pinyons.
Agafem les galtes i les farcim amb els moixernons i pinyons .
Un cop farcides les lliguem amb el fil de cuina com si fos un rodĂł de carn.
Salpebrem les galtes.
Posem una cassola al foc amb un raig d'oli d'oliva.
Un cop ben calent i posem les galtes, la ceba i els alls.
Afegim el brandi i a foc viu daurem les galtes.
Un cop fet això, afegim el brou.
Tapem la cassola i fem coure durant una mitja hora, de tant en tant girant les galtes.
Un cop ben cuites les traiem de la cassola i els traiem el fil de cuina i les tallem a rodelles.
Les posem altre cop a la cassola i quan vulguem menjar-nos-les els donem un cop d'escalfor.

1h 30min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Galta de porc farcida

Enllaça aquesta recepta:

2318 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!