Brocheta de porc adobat
Categoria:
Carns
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Carn de porc a daus-Oli d'oliva-Sal-Pebre negre-Pebre vermell-Julivert picat-Conyac-
2 racions
Utensilis
Un bol, una planxa i un ganivet de cuina.
Elaboració
Preparem un bol , i posem oli , julivert picat, els pebres molts , una mica de sal i un raig de conyac. Barregem be el contingut del bol i seguidament i posem la carn de porc a caus . Ho deixem macerar una bona estona perquè la carn s'impregni be dels gustos . Després preparem les broquetes en pals de fusta o metall adequats per l'ocasió i per ultim farem les broquetes a la planxa , paella o caliu , segons disposem.
1h
Etiquetes:
Brasa Brochetes Broquetes i enfilalls
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1862 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.